Mam pocit, že som smoliar

Príspevok v téme: Mam pocit, že som smoliar
|AnonyM|

... ani neviem čo tymto chcem dokazať... možno sa len potrebujem vyrozpravať
Citim sa čudne, mam stale smolu či už po mojej zdravotnej stranke alebo osobnej. Nemam šťastie v zdravi, v laske, som utiahnuty, nemam nejak vela priatelov hlavne tych pravych priatelov. Mam pocit že každy na mňa kašle, dokonca aj moj brat odkedy si našiel priatelku. Okrem mojej mamy, ale myslim si že je na mňa aj tak dosť prísna. Otca bohužial nemám... pripada mi to ako keby všetko dobre prešlo na mojho brata... je vyrečny, zdravy, ma priatelku, auto, vela priatelov atd. Ja som presny opak...
Na bratovi mi vadi veľa veci... nie že ho nemam rad, myslim si že je to zo zavisti, veľa sa vychvaľuje, stale večer vola s priateľkov atď. Je toho viac..
Nikdy som si nemyslel že prave ja budem mať psychycke problemy. Po otcovej smrti (6rokov) som sa dosť zmenil. Bol som veselý a nič ma netrapilo, ale potom sa mi doslova začal zrucať svet a do toho ešte aj to zdravie no je to hrozné. Pociťujem že je to čim ďalej tym horšie, dosť ma deprimuje, že sa nemam z ľudmi o čom rozprávať.
Ďakujem za každy názor.

NO2

Keď budeš mať raz vieru, tak popros Nebeského Otca a On ti dá o čokoľvek poprosíš, ale zase Ho zbytočne neotravuj, lebo má toho veľa na hlave.
On je takisto náš Otec.

KlausSchul

1+1=2pre teba1+1=1 už je to tak ľudia ta naučili túto rovnicu a ja môžem kričať čokoľvek je ti to jedno...Ty si vôbec neuvedomuješ že mám dvere otvorené tam kde sa tu tým malomeštiakom ani nesnívalo.Ja presne viem čo chcem nemám problémy ktoré by ma nejak psychicky ničili.To že niečo zanedbávam je z dôvodu že moja pozornosť ide jediným smerom.Chceš dôkaz povedz meno a ukážem ti ako veľmi ťa dotyčný klamal v súvislosti so mnou.Rešpekt majú ale snažia sa nebadane podryvať autoritu.To ti asi nevysvetlim len tak a na dôvažok si nemysli len to že jedine násilie je kľúč.To je možno 1% nástrojov.