Ako sa mám starať o vlasy

Príspevok v téme: Ako sa mám starať o vlasy
malinkaa

Chcem sa poradiť ako sa mám starať o vlasy. mám ich suché riedke a zničené. ostrihala som si končeky a mám ich zničené zas. Vlasy mám vlnité preto si ich žehlím dennodenne. chcem sa opýtať na šampóny, kondicionéry, masky na vlasy a nejaké prípravky pred tepelnou úpravou s ktorými máte skúsenosti. chcem aby som mala vlásky dlhé, hustejšie a hlavne zdravé:))

morticia 17

Používam ampulky s placentou Akce 3 + 1, Je to vcelku vychytávka ,používala som to 2 mesiace a vlasy boli krajšie pevnejšie a lesklejšie. Majú ináč aj dobrú cenu, pretože keď si ich kúpiš v lekárni tak stoja veľa.

ewelin2828

no ak chceš mať krásne zdravé vlasy, tak si ich v prvom rade musíš prestať žehliť, resp. žehlenie obmedziť...zbaviť sa rozštiepených končekov (tie už nič nezachráni), takže sa dať ostrihať a začať si vlásky posilňovať...ja napríklad každý týždeň si dávam na vlasy, teda hlavne na končeky argánovy olej, nechám aspoň hoďku pôsobiť a potom si vlasy klasicky umyjem :) každý druhý týždeň si robím vajíčkový zábal (1 vajíčko, cca pol deci olivového oleja zmiešam a aplikujem na vlasy, nechám pôsobiť niekedy 40 minút, niekedy aj hodinu a pol, ako sa mi dá)...a používam samozrejme po umytí aj kondicionér...
neviem, či som pomohla, ale ak si budeš vlasy stále žehliť, tak ti nepomôže nič...a ozaj mám doma aj taký olejček, ktorý treba aplikovať pred žehlením, alebo aj fenovaním, proste ako ochrana pred teplom, taký oranžový malý olejček od Garnier :) ale ja si vlasy žehlím možno tak raz mesačne, fakt výnimočne..