Odrastajúce gélové nechty

Príspevok v téme: Odrastajúce gélové nechty
asdfghjkl

čaute, mám takú triviálnu otázku. Už piaty týždeň mám gélové nechty, tak je jasné že už pekne odrastajú. Zatial mi ani jeden neodpadol. Rozmyslala som ale, že už nechcem dorabku lebo by som chcela inu farbu nechtov..staci prist teda do studia kd mi tieto daju dole a spravia hned nove, alebo si ich mam dat dole sama a pockat kym sa trosku zregeneruju ci ako?

Dakujem :)

Moncicka

Sama si rozhodne nedávaj dole! Presne ako píše ikimidi, to je to najhoršie čo môžeš spraviť. Ak si ich násilím strhneš, odlúpneš si aj vrchnú vrstvu tvojich nechtov a zostanú veľmi jemné a lámavé. V štúdiu ti ich odstránia odborne a šetrne. No najlepšie sú podľa mňa gél laky. Majú trvácnosť ako gél a nemusia sa zbrusovať, gél lak si dáš dole aj sama doma acetónom. Navyše gél lakové nechty si zvládne spraviť sama každá žena, ktorá má skúsenosti s lakovaním, je to naozaj jednoduché a šetrí to čas aj peniaze. Ideálne kúpiť hotovú sadu v nejakom špecializovanom obchode, napríklad tu www.gelovenechty.sk

ikimidi

Ahoj, presne toto sa mi stalo ! Sama si ich dávať dole je asi najhoršie, zničíš si tak svoje nechty..tam kde sú nalepené lepidlom. V štúdiu mi ich decentne odstránili, bez škôd a spravili nové :) Neoplatí sa ničiť si svoje.. Mne nič neuctovali navyše.