Nález na mozgu

Príspevok v téme: Nález na mozgu
Tibor86

Pekný večer prajem, chcem sa Vás poprosiť o objasnenie nálezu, ktorý mám na mozgu:

Infratentoriálne bez jednoznačných ložiskových zmien. IV. mozgová komora a bazálne cisterny sú voľné. Supratentoriálne komorový systém normálne konfigurovaný, bez presunu.
V subkortikálnej bielej hmote nález ojedinelej nešpecifickej punktiformnej hyperintenzity vo FLAIR sekvencii charakteru drobnoložiskovej leukoencefalopatie. Po i..v aplikácii kontrastnej látky bez patologického sýstenia na parenchýme mozgu. Báza lebečná, kalva bpn.

Záver:
Supratentoriálne subkortikálne bilat. nález ojedinelej nešpecifickej punktiformnej hyperintenzity vo FLAIR. Vzhľadom na lokalitu uvedených lézii ide najpravdepodobnejšie o postvírusové zmeny v dif. dg. v rámci vaskulopatie.

EEG nález zo dňa 22.8. 2013:
Okcipitálne je zobrazená aktivita o fr. 11Hz, amplitúdy do 50uV. RZ je pozit. Počas HV graf nezmenený, bez ložiskovej abnormality.

EEG zhruba po 2 mesiacoch:
Okcipitálne je zobrazená aktivita o fr. 8-9Hz, amplitúdy okolo 50uV. RZ je pozit. F-T s prevahou. Vľavo patologický graf s prenesením aj na druhú stranu.

Viete mi to PLS objasniť a napísať po sedliacky ? :D
Proste či je to vážne a mám sa niečoho bát alebo nie, hlavne nejak skrátene, si v prde... a tak :D Lebo moja neurologička ku ktorej chodím mi na to povedala iba, že to nič nieje a viacej nič.

Nechce sa mi písať s diakrit.

Totiz prekonal som boreliozu, je to uz davno zo 7 rokov viac, co som sa zacal citit cudne, zacala ma bolievat hlava, uplne ma motalo ako by som bol spity, trplo mi cele telo, tvar, natahovalo ma na zvracanie, zacalo mi piskat v usiach, silne bolesti na hrudi, palenie a kopec dalsich problemov. U obvodneho som vzdy skoncil s tym, ze je to chripka a ze to mam vylezat a dat si nieco proti bolesti, ono ma to nebolievalo vzdy, proste boli dni kedy nic a inokedy totalne peklo, vzdy som chodil k lekarovi a skoncil som s ibalginom. Takto sa to tahalo az doteraz, ked mi zistili pozitivne Igg na boreliozu, bral som mesiac klerimed a injekcie polyoxidonia na imunitu. Bolesti hlavy presli a aj niektore dalsie problemy.

Je tomu uz niekolko rokov co sa citim cudne, nedokazem to opisat, doteraz mi trpne cela tvar, praskaju kosti, mavam silne bolesti oci, zapali oci, velke navaly unavy, citim sa ako 80rocny dedo. Nedokazem riesit logicke ulohy, nedokazem hned pochopit to co mi niekto vysvetluje atd, kedysi som mal IQ cez 100, teraz je to ani nie 60.

Ma toto vsetko suvis s nalezom na MRI a EEG, je mozna nejaka liecba alebo som uz po sedliacky povedane pekne v prdeli ?

Ďakujem krásne za odpoveď.