Ako sa toho zbavit?

Príspevok v téme: Ako sa toho zbavit?
LUCY01

Dobry den,chcem od vas radu,....som s priatelom 2 roky ,mame sa radi,všetko je OK,v najlepšom poriadku...moj problem spociva v tom že poslednu dobu mam pocit že chcem o nom vediet uplne vsetko,co robi kade sa pohybuje,s kym obeduje v case obednajsej prestavky v robote,s kym smskuje,,,,hned ked je obed mu volam že co robi ci ide na obed sam a pod.Už mu to zacina liezt na nervy ,ma pocit akoby som ho neustale kontrolovala....verim mu vsetko ale mam pocit že som sa velmi nanho upla,mam pocit akoby som nezila svoj zivot ale jeho lebo ho mam stale v mysli co asi robi a kde je momentalne......ako sa mam toho zbavit?už to ide na nervy aj mne,druhy problem spociva v tom že ked sme niekde v spolocnosti,neznesiem pohlady ako ked sa na inu pozrie a pod....hned sa hadame......mam pocit že zacinam by t nepricetna....ako sa mam tychto umyslov zbavit???

LUCY01

Jej dakujem velmi pekne,krasne si to napisala....budem sa snazit tomu vyvarovat,lebo ako som už pisala ide to na nervy aj mne a sa necudujem jemu duplovane...len nejako to este v sebe neviem potlacit a hned vyvolavam a vypisujem ako chora....dufam že sa mi to podari a že zassa bude vsetko fajn....

Moireal

Hm ale takto som to nemyslela. Moj priatel nieje ziarlivy a ja som vzdy mala problem so ziarlivostou. Neviem ci je tvoj priatel ziarlivy, to vies posudit len ty sama. Ja som len chcela naznacit, aby si zila hlavne ten svoj zivot ako tu bolo uz niekolkokrat spomenute. Aby si videla, ze zivot je krasny sam o sebe, aby si videla aj inych ludi. On sa rad pozrie na pekne zeny, nieje to nic trestuhodne. Vnima krasu a prospieva mu to. Tebe takisto prospeje ked si zacnes vsimat krasy okolo seba. Nesmies sa stavat do role obete, ze ved ty si mu verna a davas mu zo seba vsetko a on by mal robit to iste.
Nie, moja rada nebola o tom vyvolat unho ziarlivost, lebo mozno ani ziarlivy nieje a ak to v sebe nema, neprinutis ho. Mozno az niecim fakt velkym, ale to by si riskovala cely vztah a to urcite nechces. Zivot je krasny, len si treba zacat tu krasu vsimat.
Aj ja som s tym mala velke problemy, presne take ako ty. Velmi ma to trapilo, az som si uvedomila, ze vztah nieje nic nemenne, nieje ani nejaka sablona, ako by mal vztah vyzerat.
Nemusis priatela provokovat, len mu ukazat, ze zivot je pre teba krasny aj ked prave on nieje nablizku. Mozno je pre teba este tazke, upriamit pozornost na ine veci a inych ludi, lebo ho mas stale na piedestali ale raz to pride a tlacit na to nema zmysel. Urcite mas nejake konicky alebo nejake sny. Venuj sa tomu, malymi krocimi sa k tomu dopracovavaj. Zacnes si byt sama sebou viac ista a dolezita sama pre seba, ze ta prestane ziarlivost celkom vladat alebo sa jej aj uplne zbavis. :-)

LUCY01

Mysliš??? vyskusam :) niekedy mam pocit že on ani na mna nevie žiarlit,lebo je si mnou asi 100 percentne isty.....jemu neprekaža nic asi mam taky pocit....niekdy mam 100 chuti ho nejako vytocit aby som konecne uvidela ci aspon trocha bude ziarlit a ci sa zacne aspon na chvilku obavat že ma strati .....ale ako?

Moireal

Zacni sa aj ty obzerat po druhych a uzivaj si to. Ak este stale vidis len jeho, ono to casom pride. My zeny sme vzdy upnutejsie na chlapa a nasu predstavu o dokonalom vztahu. Cim skor sa zacneme na to divat z pohladu chlapa, tym lepsie.

LUCY01

Chodim do prace,ale aj ked som v praci stale nanho myslim ked sa mi neozyva.....niekedy mu vycitam že na mna nema cas ,že sa mi ani neozve a pritom mi zavola cez den stale aj viackrat....ja mu verim ,ale neviem preco mam take obavy a pod.A ked sme este niekde v spolocnosti,vypijem si a vtedy to zo mna ide ako z rukava že pozera po inych a pod.... a pritom viem na druhy den že som blba a trapi ma to že bavim sialenu pre nic,lebo je normalne že ked je chlap zdravy tak sa bude pozerat po inych....on mi sam vravel že to je normalne ....aj ja sama to viem .....chcem sa toho vsetkeho zbavit ale neviem ako

liberta25

presne ako si napisala. zacat zit svoj vlastny zivot, nie ten jeho. ved si to aj uvedomujes, tak to len zacni realizovat.

Razurčite

To je normálne keď ho veľmi ľúbiš.Musíš mu veriť a to bez hraníc ak ťa aj on tak veľmi ľúbi nepodvedie ťa ani v myšlienkach.