Vitamíny dôveryhodný zdroj

Príspevok v téme: Vitamíny dôveryhodný zdroj
Cukrovkar

Zdravím, potrebujem poriadne vitamíny pre výživu a obnovu nervov dolných končatín. Nemám veľký rozpočet preto si nemôžem dovoliť "podvodníkov". Potrebujem Vitamíny B6, magnézium, calmag a vitamín C (môžete ma doplniť :-) )

Neviem je dobrá voľba nakúpiť v kamennej lekárni?

Ďakujem

Cukrovkar

Ak to bude chrbticou tak mi budeš musieť dať adresu aby som ti poslal aspoň dezert! To by bolo ako druhýkrát sa narodiť! :-)

redka

nehovorim, ze je na prd len, ze slnecnicovy je asi lepsi... aspon pre mna... granulovany ci praskovy to je jedno... hlavne, ze vobec nejaky prijimas :)

chrbtica ta boliet nemusi, ale mozes mat nejky nerv zacviknuty a to ti moze bolest sposobovat... tazko povedat...

Cukrovkar

Ou ta ked ten lecitin co som kúpil za 45eur je na prd ta paráda zobral som ho len preto lebo na pgchem majú len práškový a ten je granulovaný. Pochybujem, že to bude od chrbtice tá ma vôbec nebolí a navyše chodiť po lekároch je pre mňa nočná mora...

redka

a taolest nemoze byt aj od chrbtice? na neurologii si nebol? inac lecitin uprednostnujem slnecnicovy a kupujem ho od PG chem... je drahsi ale nie je to soja... voci nej nemam prave najlepsiu mienku... dost casto je GMO...

Cukrovkár

RNG je borec... tie vitamíny odporúča tak som šiel a googlim som dozvedel som sa načo sú dobré atď ale čo som skoro na každom eshope videl napísane, že neručia za účinnosť vitamínov atď potom som si pozrel dokument www.youtube.com tak už neviem vlastne aj viem asi ich nebrať. Mám v tom riadny bordel teraz lebo užívateľ RNG ich odporúča. Mňa konkrétne pravá noha bolí po dlhšej chôdzi cca 33 minútovej, chvíľu noha boli ale potom to zmizne a o pár minút zasa začne až to zmizne. Z toho som usúdil, že motorku nechám pekne zapadať prachom a chodím všade pešo. Zlepšilo sa to, noha menej bolí. Potom každý deň robím masáž nôh a to tak, že si v sprche na nohy striekam extrémne studenú vodu asi 10 sekúnd a potom na 10 sekund vodu teplú 45 Celsia. Výsledok noha nebolí pri normálnej chôdzi iba ak si stupnem na prah a v strede nohy ma to pobolieva ak silno tlačím. Taktiež už dva mesiace beriem Lecitín cca 15 gramov denne. Doteraz som na cukrovka kašľal a bolesť nohy som si 3 roky nevšímal myslel som si, že ju mám len preťaženú... nebolela strašne. Som si ju nevšímal nech si bolí kravá hlupa mal som na ňu sem tam nervy ale čo začal som googliť že prečo ma bolí noha nič mi nepasovalo a teraz nedávno som sa dozvedel o diabetickej nohe atd atd doktorku som nenavštevoval krv som im na rozbor nedal a bolo mi fajne žil som v nevedomosti ale teraz čo už o tom viem a viem toho veľa tak sa mi to zhoršuje zato môže psychika. Cukrovka mám už 13 rokov (píchám si inzulín) ani neviem či je to 2 či 1 typ cukrovky... neviem prečo som to ignoroval asi som sa bál vedomosti a bez nich mi naozaj bolo dobre až na tú nohu ktorá sem tam bolí ale to aj preto lebo som sa nič nehýbal. Teraz už žijem zdravo denne chodím pešo takmer 2 hodiny (do práce a z práce) a je mi super naozaj. Už ani nie som vždy unavený takže odporúčam pohyb ľudia POHYB nič extrémne a nemyslieť na to všetko pochybujem, že ten lecitín mi niečo pomohol ak áno tak dobre, beriem ho dalej je to sojový lecitín 2.5kg tuším za 45 € aj s postou.

Odporúčam nemyslieť na cukrovku byť psychicky silný a mať dostatok pohybu aspoň 4 km denne ja som si naordinoval 8km +futbal nech ma nohá bolí ako chce ja ho hrať budem a noha sa prispôsobí! Ak nie tak nech si ju berú doktori :-) Veľmi mi pomáha to, že po smrti je večný život čiže som katolík a snažím sa žiť "zdravo" a to je záruka moja toho, že nebudem musieť brať oblbováky lebo smrti sa nebojím, neviem či je to zdravé ale možno sa aj na ňu teším len ma neberte prosím ako psychycky chorého lebo tí čo nevedia čo je to veriť v BOHA a všetko okolo toho tak to nikdy nepochopí a odporúčam mu ak nechce mať psychické problémy nech navštevuje kostol atd a nech verí ja ak by som neveril som určite pacient na psychoške. Napísal som to rýchlo lebo som v práci :-)

redka

nie je za co...
skus sa poradit aj s RNG v jeho teme RNG nazory... aka forma je pre teba najlepsia... a ci nie je aj nieco lepsie, co by ti mozno skor pomohlo zregenerovat nervy... neponahlaj sa velmi, nieco si o tom nastuduj... drzim palce pri spravnom vybere a nech sa ti podari tvoj problem poriesit... potom pripadne napis, co si vyskusal a ako sa ti dari ;)

redka

no... jasne ze je najlepsie to ziskat z jedla... ale tak tu je zasa otazka kvality, zdrojov, dovozu atd... a u vsetkeho je aj otazka, ci ked sa narves nejakym vitaminom, ci to tvoje telo aj dokaze spracovat a vyuzit... ak mas narusene vstrebavanie tak je to problem...

redka

inac v dm drogerii som objavila celkom dobre magnezium s B6 od firmy Dr. Chen (taka ruzova krabicka... je v nom hodne horcila asi 123 MG v jednej tablete - naproti tomu take magne b 6 alebo magnesii lactici ho ma menje a treba brat viac kapsul)... tiez si zisti aku formu danej latky potrebujes, lebo nie vsetky formy su dobre vyuzitelne, vstrebatelne - aby si nevyhadzoval peniaze na nieco, co ma takmer nulovy efekt na telo... efekt pocitis len v penazenke...