Prvý vzťah a panenstvo

Príspevok v téme: Prvý vzťah a panenstvo
fidorka56

Ahojte všetci :)
Mám po 20tke a môj priatľ je odo mňa starší takmer o 8 rokov. Pred ním som mala len také známosti, nič vážne. Ani teraz to nie je ešte vážne, sme spolu len krátko a vidíme sa len raz v týždni, poznám ho len ,,pár piatkov". je mi sním dobre, ale som si istá, že nie som namotaná ani nie som zamilovaná. Akceptujem jeho bozky, dotyky, aj anpriek tomu, že pred tým som to ešte nezažila. Nebránim sa a on si podľa mňa myslí, že som skúsenejšia. A opak je pravdou, ešte som ani s nikým nespala.
On sa ma estee na byvale vztahy nepytal, ale neviem, bojim sa, ze bude odo mna o chvilu ziadat aj sex. Je este k nemu necitim, to co by som mala, lebo potrebujem viac casu, aby som mu doverovala a lepsie ho spoznala. Na poslednom rande ma uz zacal za prsia chytat, pacilo sa mi to, len chcem, aby trochu spomalil. Mam mu to povedat, ze som este nikoho nemala, aby spomalil, ale ako?
Ďakujem za odpovede :)

Olifkapolifka13

Dobry deň mám 12 rokov a neviem či som ešte panna? Už som aj masturbovala ale ešte som sex nemala poradte mi prosim. . Vopred ďakujem

fidorka56

wert:

chcem dať šancu obom...prečo by som mala hneď zahodiť niekoho, kto má o mňa záujem? To, že som sa zatiaľ nezaľúbila ešte neznamená, že sa nezaľúbim. Nepoznáš ma, nie som vadná, tak ma neurážaj. Nikto mi nemôže hovoriť, či mám dať niekomu šancu alebo nie. Ja som sa pýtala niečo iné. Ale keď sa nezaľúbim v čase, keď budeme spolu častejšie, tak to skončím. Teraz sa vidíme iba raz týždenne.

Prezyvka055 a Zzora
Ok, baby rozumiem ako to myslíte. Dám tomu čas a uvidím. Ak budeme vidieť, že to nikam nevedie, tak koniec.

zzora

tak ako pise Prezyvka, nemysli si ze tie co su uz nepanny vsetke vhupnu na sex hned po zoznameni sa s muzom. Ja napriklad uz niesom panna ale mam uz treti vztah a od zoznamenia az po sex s tym tretim prebehlo styri mesiace nez sme nato vhupli. A tie predchadzajuce vztahy tiez. Nesla som nato hned lebo som to tak necitila. Kazda by mala vediet ci sa uz nato citi a nie mat sex lebo ho chce len ten druhy. Ja aj ked som nepanna tak niesom schopna vyspat sa s niekym za kratky cas od zoznamenia. Kazda sme ina. Nemozes to porovnavat ze panny cakaju dlhsie a nepanny skacu do postele s muzom hned.

wert

ja nechapem preco ste vobec spolu ked ho nemilujes a tiez asi ani nebudes. To ho len tak chces skusat kolko vydrzi bez sexu, ked aj tak uz dopredu vies, ze mu nedas. Si nejaka vadna.

Prezyvka055

fidorka56 urcite sa pri sexovani mas citit dobre a nie tak ze to robis pre niekohol alebo len kvoli tomu ze to on chce. Musite chciet obaja a z tvojho popisu zatial asi chce len on, takze sprav tak ako pises a uvidis ako sa vas vztah bude vyvyjat.

Inak to ci je sex na druhom alebo na 30 rande by som povedal ze nie je meradlom zaroky vztahy. Je sice pravda ze tu osobu do toho 30 rande spoznas viac a tak mas este sancu s nim nemat ten sex. Ale ked sa stretnu dvaja co si sadnu tak je to prakticky jedno ci skor ci neskor.

Hlavne aby si sa citila komfortne.

fidorka56

Prezyvka055

Ok, tak mu poviem, ze ench spomaly, ze naco sa tak ponahla a ze sa etse na to necitim. Ak nepochopi a islo mu len o sex, tak sam odide a ja budem mat pokoj. On mal take, ktore mu hned dali a potom sa na neho vysrali, tak, ale ja som ina, tak som zedava ako bude reagovat.

Prezyvka055

To ci si panna alebo nie si mu nemusis hovorit. Naco? Pokial sama nechces tak mu to nehovor. Ako vyhovorka pred tym ze este nie si pripravena to ani nie je dobre lebo je to irelevantne. Tak mu to povedz len ak chces.

Skor mu vysvetli to ze este nechce mas sex vo vztahu ze je to na teba skoro. A to ci si alebo nie si panna to je jedno. Su zeny co su panny a zamiluju sa a idu na to skor a su take co uz maju cosi za sebou a chcu viac casu.

Ty vies ako to citis, cize ak sa na to este necitis jednoducho mu povedz ze este nie.

5554

Ved to, presne ako hovoris fidorka. Si zena, citis, milujes... Nie si nastroj na uspokojenie muzskych pudov. Ak budes mat sex tak s niekym kto ta skutocne miluje a koho aj ty skutocne milujes.