Ako ho mám nechať?

Príspevok v téme: Ako ho mám nechať?
Danusskaa123

Znie to tvrdo a bezcitne, ale je to tak.
Najhoršie je, že neviem, ako mu to povedať.
Každý spôsob mu ublíži, no ja viem, že ho nemilujem,a pozerať mu do očí a tvrdiť , ako ho ľúbim je odporné.
Spravil a stále robí pre mňa veľa, pomáha mi ako sa dá a predsa si nedokážem s ním predstaviť budúcnosť.

Je mi o to viac ľúto, lebo aj svojej bývalke, ktorá ho opustila po 7 rokoch spoločného života, vraj pomáhal s prerábkou bytu a tak..A potom ho okašľala.
Dosť dlho sa z toho spamätával, aspoň podľa toho, čo mi o tom povedal, to určite znášal ťažko. Plánovali spolu už aj svadbu.

Mne síce byt neprerába, ale aj tak sa snaží spraviť, čo mi vidí na očiach.

Sú však veci, o ktorých nevie, že viem, napr. mi ľudia z okolia už viackrát spomenuli (nevediac o tých druhých), že je to veľký nervák, že kričí, trieska dverami (raz som mala možnosť vidieť, ako vrieskal na mamu)a ona mi inokedy medzi rečou povedala, že to robí často. A to nie je jediná vec, skrátka je toho viac a aj mimo toho si po 2 rokoch vzťahu uvedomujem, že s ním byť nechcem.
Je mi ho ľúto, a veľmi, ale kvôli tomu s ním predsa nemôžem zostať.
Tak som sa aspoň vyrozprávala, je mi jasné, že si to musím poriešiť sama..Ja len že sedím na posteli a nemôžem zaspať, neviem, ako mu to oznámiť :(

DontWorry

Byt s niekym z lutosti je hlupost a sama to vies. Ak to tak necitis tak najlepsie bude ak budes len uprimna. Nemozes cakat ze to pochopi na prvy krat. Bude smutny, bude ukrivdeny, to je pochopitelne, ale nevycitaj mu to. Neskôr mozno si najde inu ktora bude schopna ho lubit a akceptovat a potom si len povie, ze ako dobre ze ste ho nechali.
Nejaka specialna rada ako ho nechat neexistuje