Problem s candidou

Príspevok v téme: Problem s candidou
janci.p

Zdravim. Asi pred 4 mesiacmi mi nasli v tele rozsirenu candidu. Dal som si stvormesacnu kuru oreganove kvapky + probiotika a vylucil som cukor..po tejto dobe som bol na kontrole, ale nazabralo, su stale masivne rozsirene. Dr. mi predpisala Femgin, dve tbl, jednu som uzil, druhu po tyzdni. Extremna unava od rana do vecera, 7 dni v tyzdni, teda nic moc. Neviem, co mozem jest, co nie, neviem, u akeho odbornika sa mam informovat, moja dr. s tym skusenosti nema. Mal tieto plesne niekto? Ako na ne? Dakujem za tipy, uz som zufaly.

Miminka1982

Ďakujem za odpoveď.
Sú na Slovensku kamenné, prípadne internetové obchody, ktoré by ste mi mohli doporučiť?

S pozdravom a díky.

doterka

Candidu je možné úplne zlikvidovať užívaním kapsulí GX Assist a odstránením cukrov a bielej múky z jedálneho lístka. GX Assist je prírodný produkt, ktorý obsahuje 100% čisté esenciálne oleje Oregano, Malaleuka, t.j.čajovník, Lemon, Lemongrass, t.j.citrónová tráva , Peppermint a tymián. O spôsobe používania, ako aj výhodnom nákupe môžem poskytnúť informácie. Jedna moja známa sa takto zbavila candidy pred 3 rokmi a doteraz sa u nej neobjavila.

vitavi

Stach, kandida má rada len jednoduchý a ľahko prístupný cukor. Energiu získaš z celozrnných obilnín, v ktorých je "cukor" viazaný do dlhých reťazcov a súčasne viazaný s vlákninou a minerálmi, vitamínmi, ktoré spôsobujú, že cukor je ťažšie prístupný, obilniny musia prejsť procesom trávenia, čo kandide nevyhovuje. Naviac obilniny ťa zasýtia a upokoja, nebudeš mať chuť na sladkosti. Vhodné je pšeno, ryža natural, jačmenné krúpy, ovos, pohanka, pšenica, kukurica a i. , výber je pestrý spolu so zeleninou ťa uspokojí a uzdraví.

Miminka 1982

Dobrý deň.

Mohol by mi niekto dopuručiť účinný prostriedok na liečbu candidy tak, aby nerecidovala?
Za odpoveď ďakujem.

Kýčera

CITROVITAL-prírodný prostriedok z jadierok grepu,obsahuje hlavne BIOFLAVONOIDY,kt. zabraňujú množeniu BAKTÉRII,VÍRUSOV a PLESNÍ.Prírodné bioflavonoidy uľahčujú trávenie,čistia telo,posilňujú a zvyšuje odolnosť,pomáhajú predchádzať prechladnutiu,infekciám,zápalom,zlepšujú krvný obeh.Majú tiež ANTIOXIDAČNÉ vlastnosti,zachytávajú VOĽNÉ RADIKÁLY,posilňujú steny ciev,zabraňujú ich krehkosti,najmä kapilár aj zhlukovaniu krvných doštičiek a vzniku krvných zrazenín.Citrovital sa veľmi dobre znáša,neoslabuje obranyschopnosť,nepoškodzuje užitočnú bakteriálnu flóru,má široké spektrum silného účinku nielen pre človeka a rýchlo sa odbúrava.Má mnohoraké účinky s presným návodom na použitie od švajčiarskej fy a hlavne je BEZPEČNÝ! Teda nie je to žiadna chemikália od bio CHEM research,kt. vás môže RAZ a NAVŽDY ODROVNAŤ!k

Kýčera

RNG-ĎAKUJEM,ŽE SI!Hneď ráno si mi tak DOBRE ZDVIHOL TLAK A ADRENALÍN,ako už dávno nik.Ušetrila som na káve a pri astmatických záchvatoch si ušetrím EPIPEN a začnem čítať Tvoje jedinečné príspevky.Aj keď mám 3 deň horúčku,normálne si ma prebral k životu.Takže poďme,chlapče,na tie Tvoje ORIGINÁLNE VÝROKY.POLYFENOLY-gréc.slovo,chem.,zlož. z 2 slov:POLY=viacnásobný,mnoho,...chem.= zlúčeniny niekoľkokrát substituované alebo sa vyskytujúce v zloženom molekulovom stave,FENOL=kryštalická látka,bezfarebná/čistý stav/,získavaná z uhoľného dechtu,príp. synteticky,používaná pri výrobe plastov,aj ako dezinfekčný prostriedok,leptajúca pokožku;kysel.karbolová.To asi obsahujú tie Tvoje lieky,nier CITROVITAL!A čo takto používanie SAVA,CLOROXU,...?Obchody zamrzli,že lapáš duše aj tak,kde Ťa nechcú?Ver,že Kýčera bola na Teba DOBRÁ,DÁVALA si SERVÍTKU PRED ÚSTA,nechci ma spoznať z tej horšej stránky!Viem,že môj príspevok poletí hore luftom,preto zloženie CITROVITALU napíšem zvlášť.

Kýčera

Janci.p-nemám patent na rozum,čosi o problematike viem,hoci nie všetko,lebo som len laik a amatér a nie "doktor na baterky".Samozrejme,že tam nemáš úplne všetko/čo nie je medzi zakázanými,je povolené-ryby,.../ a do detailov rozpísané,niečo si môžeš vyhľadať aj sám,overiť si moje tvrdenia a spýtať sa aj lekára na candidu,či sa jej môžeš ÚPLNE ZBAVIŤ,pretože je súčasťou ľudskej bakteriálnej flóry,či sa môže dostať do ktorejkoľvek časti tela a že problém nastáva vtedy,ak ju máš v tele MASÍVNE ROZMNOŽENÚ.BRIMAN Ti tu spomenul tiež nejaké veci-tie probiotiká nepoznám/teraz už dostaneš aj s prebiotikami,ale daj pozor na tú laktózu,príp. si kúp len probiotiká a dávaj túto vlákninu-PSYLLIUM,budú sa Ti množiť/,ale správne pridal cibuľu - pažítka,pór,chren,zelená/kyslá kapusta bez octu a plesne je tiež vynikajúca.MUDr.Bukovský radí o.i. jesť aj orechy a mleté olejnaté semená,MAXIMÁLNE len 1-2 PL DENNE,čaj Lapacho 3-6x denne,mleté ľanové semeno 2 ČL denne,biotín,selén,"C",B-komplex bez obsahu droždia s kysel.listovou,vápnik,horčík,šťavu z aloe vera,škoricový čaj,olej z oregana.Nuž,akou cestou sa vydáš je LEN a LEN na Tebe,ale použi svoju HLAVU,toto je totiž cesta BEZPEČNÁ.Vieš,nie sme v Amerike,aby si mohol vysúdiť niekoľkomiliónové odškodnenie za poškodenie zdravia.

RNG

Citrovital je nanic, obsahuje len malo ucinne polyfenoly. Naozaj ucinne vytazky z grapefruitovych jadierok su chemicky zmenene, kde z polyfenolov vyrobia zmes quaternialnych zlucenin, cim zvysia antiomikrovialnu ucinnost 10 az 30 krat. Taky ucinny produkt zialbohu je na trhu dnes len zriedkavo,najdes ho pod menom citricidal od firmy Bio Chem Research a musi hovorit na flaske, ze obsahuje quaternialne zluceniny
Viac okolo intenzivnej proticandidivej diete najdes cez google.sk pod mojim nickom a slovom candida.

Kýčera

Janci.p-ešte som zabudla na pravidelné zoškrabávanie povlaku z jazyka,častú výmenu/dezinfekciu zubnej kefky a mĺganie oleja.