Odborníci chcú zvýšiť povedomie o rakovine pankreasu

philips

Ďalší, čo nádorové ochorenia zjednodušuje.. Ja chcem nejaký relevantný dôkaz a nie články na wikipédii a videá na Youtube..
A o tej úspešnosti trepeš blbosti.. Niektoré nádory na liečbu reagujú dobre, pri iných sú šance minimálne...

paul123456

Konecne povedzte pravdu o rakovine a jej mizernych uspechoch v podani chemoterapie a radioterapie. Uz aj onkologovia priznavaju ze je to len 3% uspesnost. Preco je tomu tak? lebo sa neriesi pricina choroby

O účinnosti chemoterapie sa píše aj v štúdii, (ktorá nebola nikdy verejne publikovná) v renomovanom onkologickom časopise Clinical Oncology, kde autori priznávajú len 2,1 až 2.3 % úspešnosť chemoterapií pri 5 ročnom prežití dospelého onkologického pacienta so zhubnými nádormi.
Malignancies. Clinical Oncology (2004) 16:549-560

Myslím, že to hovorí za všetko!

Dr. Catherine Kousmine - lekárka
Nahromadené toxíny sú hlavným dôvodom vzniku nádorov. Akonáhle odznie hlavná detoxikácia a telo sa zbaví väčšiny toxických látok, nádory začnú byť zbytočné a telo ich bez problémov strávi.
Operatívne odstránenie nádoru bez detoxikácie je len dočasným riešením. Nádor je skládka odpadu, a telo, keď už nedokáže problém s hromadiacimi sa toxínmi riešiť inak, tieto skládky vytvára. Nádor v tele funguje ako „druhá pečeň“.

Preto by sa mala pred, alebo hneď po operačnom odstránení nádoru (ak už sa pre túto možnosť rozhodnete, alebo ak je to nevyhnutné) uskutočniť intenzívna detoxikácia organizmu. Ak sa toto nestane, s veľkou pravdepodobnosťou si telo začne tvoriť nové nádory, aby sa takto mohlo aj naďalej detoxikovať. Preto je recidíva (opätovné prepuknutie choroby) taká častá!!!