Podeľte sa o rady pri cvičení a bojujte spolu so mnou

Príspevok v téme: Podeľte sa o rady pri cvičení a bojujte spolu so mnou
NNNatasha

Ahoj , opäť som zacala cvičiť a zdravo sa stravovať . Bola som chora tak som mala nutenú pauzu a opäť sa chcem dať do formy , moj cieľ je zhodiť 20 kg nije to nemožné lebo sa mi už podarilo zhodit 31 kg len možno by som rada o tom aj s niekym pokecala a prezivala s niekym a vzajomne sa podporovala ;) budem rada ak sem napisete co cvicite , kolko co jete a podobne , budem rada ak tu budu pisat ludia co sa ich to týka a zaujíma ich to a nie niekto kto si chce rypnut a rozdávať rozumy;)

danielson33

ahoj tak ak chceš pokecať o tom čo robiš ako robiš čo ješ tak môžem ti robiť partaka.. športovval som cely život a stravovanie kk tomu patri. ozvi sa :-)

Ria_94

To je pekné... a máš fajn, že môžeš každý deň cvičiť... chodíš ešte do školy? Lebo ja robím dosť nepravidelne, na 12-tky (krátky/dlhý týždeň), čiže ešte neviem, ako si večer o deviatej nájdem čas na hodinové cvičenie, keď niekedy ledva stíham kuchyňu a sprchu :/ ... ale niečo snáď vymyslím... :)

NNNatasha

Tak najskor som si dala týždňový detox , ryža a voda , zeleny čaj a teraz som zacala aj cvičiť od tohto týždňa a to každý deň hodinu cardio 45 min stepper a 15 beziaci pás a strava presne vylucila som sacharidy hlavne sladkosti , malinovky mastne , slane lebo sol zadrziava vodu a zo zaciatku som mala bolesti hlavy a zle mi bolo teraz uz super este k tomu som zacala jest systemom delenej stravy a len do piatej a pravidelne jem vlakninu vo forme toboliek citim sa lepšie ;) lebo uz som mala nervy na seba

Ria_94

Ahoj :) my sme sa s priateľom rozhodli, že zlikvidujeme veľkonočné zásoby, a tiež sa do toho pustíme... Doporučili nám skákanie cez švihadlo, a ja ešte k tomu chcem začať behať... No a samozrejme strava... rozhodli sme sa najprv vylúčiť sladké vody (keďže ich pijeme na hektolitre), a ja sa musím popasovať so slanými pochúťkami, tak dúfam, že nám to pôjde :) toto je náš taký prvotný cieľ :) ... a ty? ako sa stravuješ? čo cvičíš?