Co su toto za chlapi?

Príspevok v téme: Co su toto za chlapi?
Veronika-a

Dobry den, mam taky ani nie ze problem ale skor ziadam o vysvetlenie. Pred dvoma dnami som bola s kamaratkou na kavicku v jednom podniku. Sadli sme si vedla stola kde sedela partia troch chalanov vo veku tipujem asi 20 az 28? rokov. Ked kamaratka odbehla na vecko tak som tam pochopitelen zostala sama sediet. Hrala som sa s mobilo a surfovala na nete a nechtiac som pocula aj ich rozhovor. Bavili sa o babach nejakych. Jeden z nich sa tam zacala stazovat ze si dlho nezatr... ved viete a ze uz to potrebuje velmi lebo vybuchne na sefa ci co nieco v tom zmysle proste ze je strasne nervozny. Ti dvaja si zacali z neho utahovat a on im nato povedal ze si musi skoro najst nejaku dobrovolnu pichacku. Je to to co si myslim ze pichacka je ako baba na sex? Ako mi baby a zeny mame potom vediet ze nas chce chalan -muz za priatelku na vztah a nie len na pichanie?
Rozhovor pokracoval tak ze si zacali utahovat z casnicky mladej a zacali ju volat k stolu. A tie reci co potom nasledovalu ked odisla naspat k baru ani nechcite vediet. Uplne ten nezadany zacal fakt nechutne popisovat co s takou babou-pichackou bude robit, ze ju zviaze a..
Ale to je jedno, mam otazku ako zistit ze nejaky chalan ktory vas zacne balit vas chce na vztah a nie len na sex? Preco niektori muzi nechcu vztah len uzitie si? Ako mozu striedat babu za babou? Ja viem vyzeram ako nejaka co zila doteraz v klastore ale mna ten rozhhovor dost zarazil ze to tak surovo povedal ze si najde pichacku. Ako to dievca ktore bude balit ma odhalit jeho pravu tvar oco mu vlastne ide? Da sa muzom vobec verit?

endura

Hrdina z baru slovo pichačka použije len pred kamošmi, nikde inde. Až taký veľký hrdina nie je. Doma pri rozhovore s rodičmi slovo pichačka nepoužije, a ani pri rozhovore s dotyčnou. A inak, takéto reči fakt vedú buď nešťastníci čo majú problém nájsť si ženu, alebo panici, takže máš pravdu, od takýchto ruky preč.

2 lave ruky

inak neviem preco sa nad tym ludia pozastavuju, ved je ludi dost.. a pouzijem vlastny rozum.. a pravidlo "too good to be true"

a poviem este nieco: ak muz chce realne vazny vztah, naozaj dlhodoby (az do srmti), moze sa obracat naozaj dost, aby presvedcil zenu, ze to mysli vazne, az to je tak na hrane, ze zena uveri skor idiotom (ako v tom bare), ako tomu, co jej slubuje "az do smrti" (AJ S REALNYMI SKUTKAMI na ktore nikto iny siroko daleko nema charakter)

tj, osobna skusenost, ale nemozem sa stazovat..

2 lave ruky

Moj nazor, dve veci.
1. ano, su taki muzi, ale A) moze ist o retardaciu-privitivizmus a moze ist o vysoky testosteron
2. a tento bod si vychutnam, tiez som pocul zenske reci, ako rada by bola opichana, takze je to 50 na 50, nie len muz je taky, ale aj zeny, ked hladaju cisto pichacov

dalsi

Volakedy davno.... este v minulom tisicroci, som bol na vojenskej sluzbe. Zhodou okolnosti som sa dostal do prostredia, kde bola vacsina chalanov celkom primitivna. Hadam nadpolovicna vacsina z nich uz v 18tke mala aspon podla ich reci pretiahnutu babu a hadajte ako hovorili svojim partnerkam..... ?

PICHACKA, alebo MOJA PICHACKA.... Uplne bezne to v reci pouzivali na oznacenie svojej priatelky.

Lenze aj na druhu stranu v tejto primitivnej particke, zase vacsina z nich pouzivala slovo PICHACKA, tak uplne bezne, ako ked susedia z Ceska pouzivaju vyraz VOLE, TY VOLE...

Nehovoriac, ze tito "inteligenti" mali kazde druhe slovo pouzite v nadavke, ako beznu sucast ich jazyka.

Je to asi vekom, ale aj prostredim v ktorom sa clovek pohybuje, hlavne ak je to prostredie primitivne, ze taketo oznacenia si vela jedincov preberie do svojej reci a pouziva to automaticky, ako nejaky slang. Ani sa nad tym uz nepozastavuju a nezainteresovanemu to pripada sproste a primitivne, co aj je.

Vo vacsine pripadov, cloveku sa stacilo zapocuvat a onedlho odhalil, kto je primitiv, alebo sa na to len hra, aby zapadol.

Zeny, neberte to tragicky. Aj dobry chlap Vas potrebuje na sex. Keby nepotreboval, NEMAL BY ZIADEN CHLAP O VAS ZAUJEM... Bol by z neho opacne orientovany...

Muzskemu mozgu lepsie rozumie muz, nez zena.

Priroda to tak zariadila, ze hormony ovladaju muza, aby tuzil po zene.

creature

Ja neviem podla mna to tu nejak komplikujete teda hlavne Nina a chudak Veronika sa z toho nevysomari. Jednoducho treba si od zaciatku vsimat okolo coho sa toci chalanova pozornost a to je klucove. Aj to telesne k tomu patri ale ci sa zaujima aj o tvoju osobu a ci chce s tebou rad travit cas aj inak a ci mu na tebe zalezi. Podla mna clovek vie z druheho vycitit ci ten druhy klze len tak po povrchu alebo je v nom nieco hlbsie. Podla mna na to zena fakt ze nemusi byt genialna clenka mensa.sk ani byt stara aby mala dlhorocne skusenosti aby desifrovala ci ide chalanovi len o sex.

stryco.

to mas asi ako ked si zena hlada chlapa len preto aby jej urobil dieta a idealne este aj platil vyzivne. na nic ine toho chlapa nema/nehlada. a riesia to ti muzi, tak ako toto riesia zeny? nie. pripadne si hlada chlapa, co jej vsetko zaplati, kupi. nehovoriac o tom, ze to bolo len take chlapske posedenie, kde sa jeden druhemu postazoval a potom sa iba klasicky doberali a podpychovali a robili si srandu. ked sa naucis pozerat na veci s nadhladom, bude sa ti lahsie zit alebo nepocuvaj cudzie rozhovory. a muzi nemaju vzdy navrch, je mnoho situacii kedy maju navrch zeny a tiez si myslia, ze je to normalne.

orchidejkaa

Veronika-a,
no zial dnes je doba asi taka. Tiez som momentalne single a hladam si vazny vztah. Zaujemcov mam veru dost, no vacsina z nich je taka, ze chce len milenku, resp. najskor chce vyskusat zenu aka je v posteli a ked to bude Ok, tak MOZNO bude z toho aj vazny vztah. Veru, ani sa tym mnohi netaja (co zas, aspon narovinu daju hned vediet ako si to predstavuju) no uz som sa stretla aj s taky, ktory mi hned do telefonu povedal, ze on nemal uz niekolko mesiacov sex a je z toho na prasky a tak ma hned volal k sebe domov, ze sa budeme hned bozkavat a ... ze aby som to chapala :)
A potom su tu dalsi, co chcu hned prist ku mne domov, lebo vedia, ze mam vlastne byvanie a ... no tak je tazke si najst v dnesnej dobe vazny vztah, ked ma zena po 30. tke.
Pritom nemam prehnane naroky a niesom ani prieberciva. No mam pocit, ze v dnesnej dobe su uz dobri chlapi zadani a ti, co nie su maju priority postavene uplne inde. Ach jo.

Veronika-a

Mna len toto poburilo ze on bude motat nejaku babu ako ju lubka a pritom mu ide len jedno. To sa mi nepaci to muzske zmyslanie ze nas beru ako nejake diery v zemi do ktorych treba zapchat vrtak teda penis. Zapicha zapicha a ide dalej. Co sme my nejake matrace s dierou co majú byt nejakemu zaujemcovi povoli? Sme na tomto svete len nato aby do nas muzi strkali svoje penisy a robili si dobre? Pripadam si ako handra ak nas takto stvorila nejaka sila. Muz dominantny a zena povolna.
Aj minule ked rozpravali o druhej svetovej vojne tak tam sa jedna babka vyjadrovala ako rusky vojaci ktori oslobodzovali nasu krajinu znasilnovali slovenske zeny. To akoze preco muzi musia mat navrh? Preco oni su ti co sa zien zmocnuju? Preco nemozu zeny muzov znasilnovat ak je vojna? Ja viem uz pisem mimo temu ale tak len uvazujem ze preco je to tak.

Nina.

Tie varovné signály sú také, že chlap ide na všetko príliš rýchlo. Snaží sa dostať ženu do postele, je schopný tvrdiť na druhom stretnutí, že ťa miluje a si najúžasnejšia žena akú stretol - proste tlačí do hlavy kaleráby aby ženu dostal do postele. Je tam toho aj oveľa viac, ale nedá sa to presne opísať - proste inteligentná a vnímavá žena sa skúsenosťami naučí rozoznávať hraný záujem a skutočný záujem. Samozrejme sú aj chlapi, ktorí sú naozaj skúsení manipulátori a tam je to už o dosť ťažšie na to prísť. Ale základ je v prvom rade na žene samotnej. Ak má dostatok sebavedomia, sebaúcty a inteligencie a rozmýšla hlavne hlavou, tak s najväčšou pravdepodobnosťou sa jej aj tí manipulátori a chlapi ktorým ide len o jedno, alebo len o nezáväzný flirt, vyhnú, pretože pochopia, že u nej veľmi nepochodia. Treba to hľadať v sebe - žena by mala byť dostatočne psychicky silná na to aby vedela povedať nie - treba poznať svoju hodnotu a nenechať nikoho aby rozhodoval za mňa, alebo mnou manipuloval. Záleží to aj od ženy, nie len od muža. Chlap väčšinou rýchlo zistí, či tú ženu dostane tam kam chce, alebo nie - ak mu ide len o sex a zábavku, tak si vyberie ľahkú korisť, ktorá je z neho namäkko už po prvom stretnutí.