Som si istá že mám kvapavku, dalej čo?

Príspevok v téme: Som si istá že mám kvapavku, dalej čo?
Kukučka345

Dobrý večer, som si istá že mám kvapavku. Bojím sa ísť na testy, potom budem povinna nahlasiť všetkych sexuálnych partnerov ? (ale iba do určiteho obdobia priklad. 2 roky ? ) Alebo ako to je ? A oni sa dozvedia že som ich ja nahlasila alebo ostanem v anonymite ? Lebo nechcela by som aby o mne vedeli, to je strašná hanba. Alebo ako to bude ďalej prebiehat ? A keby som nejkého zatajila ? Velmi vďačná vám budem za odpovede kedže sa do toho nevyznám. Ďakujeeeem

tasty

treba vedieť presnú dávku pre jedinca, aby liečba zaúčinkovala a tiež trvanie liečby je potrebné sledovať, taktiež treba sledovať testami rezistentnosť na určité druhy penicilínu (lebo nie je penicilín ako penicilín) a podľa toho vyberať účinný druh penicilínu, aby zaberal na liečbu...

samoliečba je hazard s vlastným zdravým

Blog_erka

Ahojte! Poprezerala som uz cely internet. Príznaky vsetko a ties mam asi kvapavku. Myslite si ze keby som nasadila samoliecbu mne a partnerovi ze to mozno zaberie? Penicilin si viem dat vypisat a uzivali by sme ho obaja vo vysokych davkach. Co si o tom myslite? moze to zabrat ?

sexik

1. kvapavka sa musi liecit

2. kvapavka sa nesmie prenasat

Takze ak chces dlhsie zit a mat este niekedy sex, tak musis ist k lekarovi, cim skor, tym lepsie i pre Teba i pre Tvojich partnerov. Oni budu musiet tiez podstupit diagnostiku, liecenie a identifikaciu ich sexualnych partnerov atd.

A strazi to zakon !
Nehanbi sa !!!
Ze Ta za to nepochvalia, no, to je smola. Zivotna smola. Ale neurobila si to umyselne. Ale ak nepojdes teraz k lekarovi a neprezradis ich, uz v tom bude Tvoj umysel. A zakon a trest.. A svedomie... Radsej sa priznaj a udavaj !

Kukučka345

Áno bola som s tým u gynekológa prvý krát že niečo nieje v poriadku, on že má podozrenie na kvapavku že mám prísť na testy.

Ja som z bývalým strašne rozhádaná sme si velmi skočili do vlasov. Tak preto sa pýtam že ak ho nahlásim, či bude vedieť kto ho nahlásil? Nemôžem zostať v anonymite ?

Mám stáleho partnera 8 mesiacov. On nebude musieť nič udávať, však ?

Ďakujem velmi pekne za všetky odpovede.

Slobodna

Kvapavka nie je smrteľné ochorenie a dá sa liečiť. Zaráža ma ale tvoje myslenie - hanba nehanba, nemyslíš, že majú právo o tom vedieť a hlavne dostať šancu sa LIEČIŤ a neohrozovať svoje súčasné partnerky???
Prečo ju hneď považujete za promiskuitnú? Nenapísala koľko mala partnerov a to, že dostala kvapavku neznamená, že musí byť promiskuitná, mohla to dostať aj od svojho stáleho partnera. Hlave je to jedno. Neprišla sem aby bola súdená a upálená na hranici, ale prišla pre radu a pomoc.
Nerob paniku, zatiaľ je to len tvoja domnienka, choď pekne na gynču, povedz o svojom podozrení, budeš sa liečiť a tvoji bývalí partneri tiež.
Ber to ako ponaučenie, vyberať si starostlivejšie partnerov, dobre si zvoliť jedného, jediného, stáleho, istého atď. a dbať na zvýšenú ochranu. A hlavne nevyšiluj kým nemáš nič potvrdené.

tasty

preboha to ako často striedaš sexuálnych partnerov, to tak na husto ich mávaš, že ani nevieš od ktorého si to dostala?

ja by som určite sa popýtala posledného sexuálne partnera, či mi neráči niečo prezradiť svojom zdravotnom stave, samozrejme ihneď mi nasledoval lekár a nehanbila by som sa ho nahlásiť určite parchanta jedného nákazlivého

akinom007

Po 1. ako si si ista? ked si nebola u doktorka?
okamzite chod, urcite nevyhlasia tvoje meno verejne, aj ked partnerov musis nahlasit gyn.to posiela na urad verejneho zdravotnictva
nenahaj to tak chod.