Niekto, kto mi pomôže s obliekaním - štýl

Príspevok v téme: Niekto, kto mi pomôže s obliekaním - štýl
tanka123

NO takže už z nadpisu sa dá zistiť, že potrebujem od vás pomôcť, hľadám niekoho kto sa vyzná (aspoň trochu) v obliekaní, aby mi pomohol čo nosiť, čomu sa vyhnúť a tak.. Viem že je to blbá téma, no bohužiaľ, neviem si sama pomôcť. :/ Môj typ postavy je taký mierny obratený trojuholník (čiže širšie ramena ako boky), nohy mám štíhle, väčšie prsia, trošku väčšie brucho, boky takmer žiadne, tak isto aj zadok.. Nie som chudá ani tučna tak medzi, ideal :) Prosím nesmejte sa mi, to vážne nehľadám.
Verím že sa nájde niekto kto mi konečne pomôže. Pekný deň :)

LMarika

Zenska postava je pekna, respektive muzom sa paci vtedy, ked je sumerna. Idealna zenska postava je taka, pri ktorej su rovnako velke prsia ako zadok, ale maloktora zena ma to stastie byt prave takou. Zeny s akokolvek nesumernou postavou by v ziadnom pripade nemali priberat a mali by sa snazit hlavne o chudnutie, lebo pribratim sa iba zvysi nesumernost a schudnutim sa znizi. Preco? Ak priberies, zvacsi sa ti brucho a zvacsia sa ti prsia, ale zadok sa ti nezvacsi ani o milimeter. Alebo priberies 10 kg a budes mat o 10 cm vacsie prsia a brucho s tym, ze zadok ti narastie o jeden centimeter... To bol len teoreticky priklad. Ale ak schudnes, tak sa k sumernosti aspon priblizis. Cim budes chudsia, tym budes sumernejsia. Lebo schudnes prave z tych partii, do ktorych ma tvoje telo tendenciu ukladat tuk. Mnohe zeny su tak vychudnute, ze namaju ani hore nic, ani dole nic. Ani rici, ani cici, tak o nich hovoria chlapi, a predsa sa po nich obzeraju, zoberu si ich za frajerky a zacnu im davat "mudre chlapske rady" takeho typu, ze maju pribrat. Lebo sprosti chlapi si myslia, ze ked my - zeny priberieme, bude na nas co chytit, a predsa zostaneme sumerne. Ale ja hovorim, ze sumerne veru nezostaneme. Co na tvoj typ postavy? Ak je postava nesumerna, nenos kostymy a nenos ani saty (spolocenske, plesove, letne...). Vrchne diely, cize bluzky, trikca, pulovre skor v tmavsich farbach, nakolko tmava zostihluje a nohavice, ci sukne skor v bledsich farbach, biela, bezova, bledozelena, bledomodra... Dalej pozdlzne pruzkovane vrchne diely, nakolko pozdlzne pruzky zostihluju, cize pasiky zhora nadol. Opak plati pre sukne a nohavice - tam by mali byt pasiky, ak nejake budu, zase priecne, cize vodorovne. Aj ked na nohaviciach byvaju skor opacne, ale nejaku peknu suknu s vodorovnymi pasikmi snad zozenies a ak nie, este stale je sanca kupit taku latku a dat si suknu usit. A nohavice koniec-koncov tiez. Preco nie? A budes jedinecna, lebo budes mat na sebe taky kus odevu, aky je na svete iba jeden a aky nikto iny nema. Ak patris medzi odvaznejsie, tak kludne aj velky vystrih do V a chlapi sa pozru na to, co sa im na zenach najviac paci. Nie kazda si taky vystrih moze dovolit. Zeny s vacsimi prsiami by mali nosit aj vacsie vystrihy, lebo tie opticky zmensia prsia. V ziadnom pripade nenos veci zapnute az ku krku a uz vobec nie bezrukavove blede priecne pruhovane tricka so stojacikmi, lebo tie zase opticky zvacsuju prsia a v tych vyzeraju super tie zeny, ktore nemaju hore takmer nic, pripdne tie, ktore maju zadok v porovnani s prsiami o dost vacsi, a preto potreuju opticky pridat hore, aby aspon zdanlivo vyzerali ako sumerne, pricom zeny tvojho typu postavy v nich vyzeraju tucnejsie, ako v skutocnosti su. A aj ked tucnymi nie su, tak taketo typy triciek z nich urobia tucno vyzerajuce zeny.

simi.si

Nie som síce nejaká módna poradkyňa, ale na nete je dosť stránok, o tom ako sa obliekať, napr. : -odkaz odstránený-
alebo zadaj "inverted body type" a nájdeš veľa tipov..:)

Mala by si nosiť napr. topy s V-výstrihom aby sa ti zúžila vrchná časť tela, alebo si ho niečím obviazať v okolí pása aby vznikol dojem, že nejaký máš.
Ďalej A-čkové široké sukne, šaty, jemne rozšírené nohavice...