Monitor 2015 - velmi sa bojim

Príspevok v téme: Monitor 2015 - velmi sa bojim
monitor

V stredu je monitor a ja sa tak strasne bojim. Slovencinu mam rada ale matika- nic z nej neviem, ani rovnicu nic. Aj ked som sa ucila, chodila na kruzky, vysvetlovali mi to vsetci mozni, nechapem to. Ak dam matiku tak na 10% a slovencinu aspon na 75% zoberu ma este na gympel? Znamky som mala jednotky dvojky a trojku z matiky. Tento rok mi vychadza stvorka z matiky.
A ako sa nebat na monitor? Lebo ja mam strasne velke stresy, placem a citim sa hrozne :/

Kýčera

Monitorka,ja Ťa podporím.Nezúfaj,ak sa ešte dá,vymeň gymnázium za veterinu,ak nie,choď na príjmačky,pripravuj sa.Ak by si sa dostala na gympeľ a nezvládala to,môžeš prestúpiť na veterinu/Sofia 444/,čo by bolo pre Teba aj výhodnejšie,ak chceš pokračovať aj na VŠ.Nič ešte nie je stratené,ešte z teba môže byť pani doktorka.Na školu nekašlí,len sa Ty pekne UČ!No a mama je sklamaná,skús sa s ňou porozprávať,povedz,že Ťa to mrzí,že si robila všetko,čo si vedela,že ju máš rada,a tie jej slová Ti ubližujú,...skús ju objať.Nevzdávaj sa svojho sna,môžeš sa k nemu dostať aj okľukou a na tú upratovačku rýchlo zabudni.Tak veľa šťastia.

monitor

Sjl: 75%
Mat: 25%
:( u nikoho nemam podpory, mamka mi nadava a naznacuje ze ani prijimacky nedam :/ sa uz vykaslem na celu skolu, radsej budem upratovacka a na ziadnu nepojdem

Kýčera

Monitorka-nemáš za čo,som rada,že aspoň takto virtuálne som Ti pomohla.Zaujímalo by ma,čo si dala Ty,ak si pamätáš.Vidíš,že správne určiť synonymum majú aj tie,čo majú štátnice zo slovenčiny,a nieto ešte deti.Mnohých mohla pomýliť aj formulácia otázky,a ak aj vedeli,označili to,čo je správne a nie naopak.Už ma štvú tie "múdre hlavy",mali vám dať vekuprimerané slovo,toto je skôr slovo pre stredoškolákov.

Kýčera

Monitorka-je to VYHLIADKA,nádej,príležitosť,možnosť,perspektíva,....A ja PREDPOKLADÁM,že už by tým,ktorí vám znechucujú rodnú reč a silou mocou dokazujú,ako ju neovládate,niekto ručne-stručne vysvetlí všetky SYNONYMÁ.

Ina9

predpoklad, lebo to znamená niečo nepotvrdené, je to nejaká podmienka(napr. za predpokladu, že)
mám šancu dostať sa na gympel=mám dobré vyhliadky sa dostať na gympel

monitor

Bola tam taka uloha: synonym k slova sanca nie je: predpoklad alebo vyhliadka. Tie ostatne dve z moznosti to byt nemozu lebo slovencinarky, nase ucitelky, sa hadaju, co je co. Jedna tvrdi vyhliadka, druha predpoklad. Co je to?

Kýčera

Monitorka-kočka,nebude to až také zlé.Trošku si ver,už to máš za sebou.Treraz si poriadne oddýchni,dúfam,že to moje "myslenie" sa odrazí aj na výsledku.Maj sa krásne.