Čo to môže byť?

Príspevok v téme: Čo to môže byť?
Slavka54

Už dlhú dobu mám ako keby menšiu citlivosť v pravom stehne nie na celom, ale len na boku stehna z vonkajšej strany. Nemám inač žiadne problémy s nohou, žiadne bolesti ani obmedzený pohyb len keď sa občas mimovolne stehna dotknem tak si na tento problém spomeniem. Zas nie je to taká necitlivosť, že necítim absolútne, že si prstom prechádzam po stehne, ale keď to porovnám s tým druhým stehnom tak jasne cítim, že tam mám citlivosť menšiu a mám to miesto ako keby stuhnutejšie. Má alebo mal niekdo podobý problém?

Kýčera

Okrem tej B 12/Redka/,Ti môže chýbať celý rad B-vitamínov,kyselina listová,...A žlčník máš v poriadku? Tým smerom prebieha jeho meridián.

redka

tiez som to mala... myslela som si ze je to nasledok toho ze mi "zmrzli" stehna po bokoch... po case to vymizlo... mala som to jeden cas aj na lytku z vonkajsej strany... neviem co to bolo zmizlo to... mozno nejaka polyneuropatia... na nete pisu, ze u niektorych sa takto zacinala prejavovat skleroza multiplex.... neberies nejake lieky? nemas nejake zdravotne problemy? cukrovku?