Som cudna?

Príspevok v téme: Som cudna?
lebon

Ahojte,
potrebovala by som poradit/povzbudit. Mam 23rokov,.Moj problem je v tom ze som dost ticha(nebyvala som), neviem preco sa to zmenilo. Pracujem v jedenj firme kde nas je vela,kazdy s kazdym komunikuje bavi sa,smeju sa,maju o com. A ja? ja nie. Nebavim sa tam skoro s nikym ,nemam sa s nimi o com rozpravat,ked s ama nieco spytaju odpoviem jednym slovom.. Nemam zaujem sa akosi bavit,nechce sa mi pustat sa do reci,do debat.. Proste nemam chut. Robim tam par mesiacov. A kazdy den je taky isty,.. Som uzavreta do seba.. Radsej si dam sluchadka do uci a pocuvam cely cas hudbu alebo si rozmyslam nad svojimi vecami. Stale v kuse som zarozmyslana,premyslam nad buducnostou aj nad somarinkami co som zazila s kamoskami na skole a pod.. Jednoducho neregistrujeme nikoho a nic.
Mimo prace tiez nemam kamaratov ,kamaratky co som mala ,tak sme vsetky na inych koncom slovenska. Som ten typ ze ked mat kamaratku tak poriadnu inak nic. Falos pretvarku neznasam..
Som z toho zufala a smutna..neviem co robit.. Najhorsie je ze sa mi nechce s ludmi bavit.. A maju ma za taku cudnu ,minule mi to v robote povedali :/.. Je niekto podobne na tom?

Delete

,,neda sa byt myslienkou v minulosti a v pritomnom okamihu sucasne... a to je hlavne uvedomenie si v tejto veci, utekaju pritomne okamihy- a stavaju sa nezmenitelnou minulostou...,,

Na túto vetu vždy pamätaj!

Nie si čudná! Len si si vytvorila určitý návod, ktorý opakuješ. Ani ja sa nemám o čom baviť s ľuďmi, teda s ,,bežnými,, ľuďmi. Tie ich debaty mi prídu také...no neviem, kto dnes, s kým?

Ja som dosť skoro išiel takouto cestou ale napíšem ti, že všetko je to o rozhodnutí. Vieš ono ani tí praví priatelia nemajú ako zistiť, že si skvelý človek ak k sebe nepustíš nikoho.

Vieš čo máš robiť. No mne sa to nepodarilo napriek tomu, že to viem. Možno by sa mal človek občas nad všetkým zamyslieť a prehodnotiť svoje konanie.

Dôležitý je len a len prítomný okamih, žiadne predtým a ani potom nejestvuje ale ako ovládnuť svoju myseľ? Ako sa dá prežívať niečo a nemať očakávania? Ako sa dá zabudnúť na niečo čo bolo a čo nieslo nejakú emóciu?

Všetko čo sa ti deje sa ti deje z nejakého dôvodu. Možno máš byť práve teraz sama. Možno máš byť potichu. Kto vie čo ťa čaká dnes? Možno stretneš niekoho kto ti zmení život a ty nebudeš musieť už nikdy premýšľať nad tým či rozprávať alebo nie. jednoducho budeš komunikovať tak, ako keby si toho človeka poznala roky.

Všetko je to len o rozhodnutí. Ak si sama tak si si tú samotu vybrala dobrovoľne.