Oplodnenie bez sexu panna

Príspevok v téme: Oplodnenie bez sexu panna
rovnakýakovy

Dobrý deň

Chcel by som sa opýtať, mám 17 rokov a priateľka má 16. Je stále panna a jej menštruácia je nepravidelná - veľmi nepravidelná približne raz za 3 mesiace.

Došlo k tomu že sme síce nemali pohlavný styk ale navzájom sme sa mazlili a masturbovali. Myslím tým že som ju prstil a aj vylízal, ona mňa iba rukou no neurobila ma - nemali sme čas. Avšak pár krát som si na ňu ľahol a aj ona na mňa k ničomu nedošlo a všetko bolo v poriadku.

asi o 3 hodiny mi volala že má veľmi silné kŕče v oblasti brucha a podbruška. Vzala si nejaké kvapky a bolesť do hodiny prestala. Avšak na druhý deň v škole sa to vrátilo a křče mala celý deň až do tej 14 hodiny.

Ona je na tom v pohode ale ja som vystrašený z toho dôvodu že nechýbalo veľa a urobila by ma, viem to lebo keď som prišiel domov cítil som zo svojho penisu vôňu spermii - ale iba veľmi jemňe.

Chcem teda vedieť či je nejaká šanca že môže byť tehotná a či netreba kúpiť tabletku PO, test som už kúpil o musím ešte počkať. Ubehlo ešte iba asi 24 hodín. Ruky sme si obaja predtým umyli iba vodou a takéto kŕče ešte nemala prstil som ju už 3 krát a nikdy nič, lízal som po prvý krát.

sewie

hups, nekukla som nizsie, niektore situacie teda nie su bohvie co ...:D ale vidis tym obrazkom si potvrdil ze aj pannam sa tam daju strci tmpony prsty atd...ale nie vsetkym :D

rovnakýakovy

Viem že šanca na tehotenstvo je úplne žiadna no aj tak, ona na to už zabudla dá sa povedať no ja sa tej myšlienky neviem zbaviť a ak mám čakať ešte 2 mesiace kým jej príde tá menštruácia tak ma asi porazí dovtedy

xem

sewie nie všetky baby maju taku panensku blanu ze sa tam da strcit tampon upload.wikimedia.org snad obrazok neporusuje pravidla ..
samozrejme ze som nemyslel ze je to jak natiahnuty sacik

sewie

xem, aj ked je dievca panna a ma panensku blanu, da sa tam strcit prt, tampon atd...!v panenskej blane je predsa otvor, kade inde by vytekala menstruacna krv?

rovnakyakovy,
z toho co popisujes tehotna nie je..
ak by bola, bolesti a ani ziadne priznaky by sa nedostavili do par hodin! mozno tak o tyzden(pokial viem)...
to je hlupost! kor to vidim na nejaku infekciu, podrazdenie...

ak jej je stale zle nech ide na gynekologiu, tak ci tak by mala kedze ma menzse len raz za 3 mesiace...

rovnakýakovy

Ako neviem je to moje prvé dievča ktorá je panna. Sex určite ešte nemala :) je to na 100 % a ona hovorí že vie sa tam pozrieť cez zrkadlo a vidí ju tam :) takže neviem ako to funguje ale viem tam v pohode vopchať aj 2 maximálne 3 cm ďalej nikdy nejdem. Veľmi mi na nej záleží a ak by bola tehotná nechali by sme si maličké určite. Ale pokazili by sme si život samozrejme. Sme mladý. Iba nás veľmi vystrašili tie kŕče

xem

ak sa jej tam semeno nedostalo tak nema byt ako tehotna ..
ak mala panensku blanu a nejak si ju porusil moze ju bolet podbrusko pokial dobre viem
ale tak ked si ju prstoval tak asi ju nema alebo zeby bola extra elasticka ..
ono ked ti dovoli sa pozriet tak zistis :)

a rada pre frajerku .. ak mas raz za tri mesiace kramy mala by si navstivit gyn. ja som tam s mojou bol ked mala tiez 16 (ale bol som len v cakarni) :D a bola prvy krát samozrejme bez jej rodicov a predpise aj hak po krvnch testoch .. pokial viem gyn. mozete ist aj bez rodica alebo treba zavolat viacerym ze ci mozes ist bez a urcite sa nejaky taky najde

aks a jej tam dostalo trocha semena tak da sa aj z toho otehotniet ... treba davat pozor

rovnakýakovy

Nie ona ešte sex nikdy predtým nemala, som jej prvý, nikoho si tak k telu ešte nepustila. Je panna určite a ja som ju prstil ale iba naozaj jemne :) záleží mi na nej. Skôr si myslím že nejaký bacil z mojich úst alebo rúk sa do nej dostala to jej spôsobilo tie kŕče. A semeno som na rukách určite nemal ani nič, práve na to si vždy dávam pozor pri dievčatách aby sa to nestalo. Iba ona sa ma dotýkala a myslím že dokiaľ som došiel domov tak mi tie kvapôčky lásky asi iba vytiekli a preto som sa tak zľakol aj ona. Ale rád si vypočujem Váš názor a radu :) PS: číta to aj ona takže prosím napíšte

xem

dajaka debil1na ked si ju prstoval ked je panna ... tak mozno myslis ze je panna ze nesexovala ale uz "nema " pannensku blanu alebo nesexovala stale ju má ?..

ono keby si mal na prstoch semeno ze si si ho chytal honil alebo co s rukou ty a ptm si s tým isiel do nej teoreticky moze otehotniet .. ale myslim ze tak skoro by nemala bolesi ono to aj chvilu trva ..

skor ci si ju neposkrabal vnutri alebo nejaka infekcia alebo co ...

a nac to robite jak chuji nieje to davno co som mal 17.. ale dpč však vždy ked som siel do nej rukami poriadne som si ich umyl a daval pozor aby som si ho nechytil ... (a to sme sa hrali dosť/velmi casto :D )