Z čoho je zápal mozgových blán?

ivka113

Fuha, ale je to tu husté nejako :)
ja pridám odpoveď k téme - to poväčšine babky a aj mamky takto strašia svoje deťúrence, aj naši ma tak strašili stále, že keď budem mať mokré vlasy (nezáleží na tom či umyté studenou či teplou vodou), tak dostanem zápal mozgových blán...no keďže tak ako písali skorej, ten sa dostáva z baktérií, ktorými ťa najprv musí niekto / niečo (najčastejšie kliešť) nakaziť, takéto ochorenie nehrozí...
zase prechladenie je niečo iné, ale to nemá zo zápalom mozgových blán nič spoločné...

Shayleen

Matej ja sa nevyhrazam ale to čo neobišla je vrchol a každý má právo povedať pravdu

Rng lenže rozdiel je v ton že ty žiješ v Amerike a my žijeme v Európe a Prosím ťa nauč sa moju prezývku správne písať!

RNG

Shailee, ja tie traqdy nemam vycicane z prsta, sem donasam len nazory a prax inych, reputabilnycvh lekarov, co nesuhlasia z beznymi lekarskymi postupmi a vypracovali si svoje. Su to znami lekari, co maju svoje kliniky a zamestnavaju hromady riadne vystudovanych lekarov a liecia tak, ako sa tu snazim naznacit.
Samozrejme s nimi nemusis suhlasit, ved aj drviva vacsina lekarskej komunity s nimi oficialne nesuhlasi(pricom sami lekari su percentualne najvyssi odoberatelia doplnkov, az 90% z nich doplnky pravidelne sukromne berie), ale nemozem si odpustit infomovat ludi, najma na Slovensku, kde sa spravy od tychto lekarov sotva dostanu. Co ty s tou informaciou urobis osobne, to je tvoja vec.
Ja osobne mna tych lekarov pocuvam, lebo mi pomahaju znacne s mojimi zdravotnymi problemami.
Skoda, ze som o nich nevedel skorej, dnes by som na tom bol zdravotne ovela lepsie. Najma by som sa bol vyhol cukrovke, co ma trapi najviac.

Matej

Shayleen poprosím ukľudnite sa. Ja zmažem to, čo porušuje pravidlá fóra, čiže vyhrážky vám moc nepomôžu.

Ďakujem za pochopenie

liecitel

nick120 mna by zaujimalo ako to myslis tym ze mamka ta strasila? ta strasila tym ze ked si umyjes hlavu studenou vodou ze dostanas zapal? a ty si si nahodou umyl zimnou vodou a nakoniec aj si ten zapal dostal a preto sa pytas?

liecitel

naco sa hadate ked sa mozete bit :)..ale nie ja len by chcel taku poznamocku ze kedy clovek zisti co je pravda resp.co je pre mna to najlepsie: Ak to co robim a comu verim mi pomaha-citim sa lepsie po fyzickej, psychickej a duchovnej stranke tak pravdepodobne idem spravnym smerom a ak mi to nepomaha tak zlym. co moze pomoct jednemu inemu nemusi.Netreba vsade hladat len vedu a komplikovane riesenia .Zvycajne najlepsie riesenie je to najjednoduchsie

philips

Hanka, porovnávať tvoju diagnózu a diagnózu Shaylen je irelevantné, lebo tieto dve diagnózy nemajú spoločné nič. Tebe môže pomôcť aj zmena životosprávy, ale Shaylen sa môže postaviť aj na hlavu a nepomôže jej to. Raz má v sebe ten vírus a aj medicína neurobí v tejto oblasti výrazný pokrok, tak ho tam bude mať zrejme až do smrti. :/

hanka9

Dakujem administrator.
Shayleen- ja mam zopar rokov upchate koronarne cievy s vysokym stupnom KV rizika verifikovane este dvojnasobnym scintigrafickym vysetrenim. Lekar mi predpisal tri druhy liekov, ktore zevraj musim brat do konca zivota ( lieky na riedenie krvi, na znizenie tlaku, znizenie cholesterolu). Neberiem ich a nikdy som nebrala, pretoze ich dokazem plnohodnotne nahradit prirodnymi liekmi, doplnkami atd. Uzivam preto svoje vlastne lieky, ktore si dokazem nazbierat v prirode a upravit ich do liekovej formy, vratane nakupu a uzivania potravinovych doplnkov, uzivania kvalitnej stravy, atd... P:s- a co, som na tom horsie ako ta ci ten, co uziva synteticke chemicke lieky? Podla mna nie. Ale to je kazdeho osobna vec, comu veri, co uziva atd. Ja som sa rozhodla pre tuto cestu.