Prosim vam o rady, ako si najsť kamaratky + komunikacia

Príspevok v téme: Prosim vam o rady, ako si najsť kamaratky + komunikacia
simka10

Ahojte,
Prosim vas o uprimne rady, ziadne hlupe poznamky k tejto teme. Mam socialnu fobiu, liecim sa Adckami + mam neurol. Uzkosy zmizla alr aj moje emocie. Ked som v skole, je to take hrane. Nasilu sa premaham usmievat a komunikovat len tak aby som nebola divna.
Ku podivu ludia zo skoly si myslia ze som stale vesela, bezprostredna a vyrazny extrovert lebo niekedy to tak bolo aj v skutocnosti.
Ale opak je pravdou. Strasne sa citim osamela, jedine kde som medzi ludi je v skole,inak som stale doma.... Prečo nemam kamaratky/ov? Ked vyzeram uplne v poriadku,dbam o svoj zovnajsok a snazim sa byt aj komunikativna ale su tam vadyv tej komunikacii to niekedy viazne, neviem sa vyjadrovt jak kedsi. Neviem ocom sa s ludmi bavit
A hlavny problem je ta osamelost! Prosim ludia som na pokraji zo silamy,nevladzem takto dalej. Chcem aspon nejake kamaratky mat, tie v skole je to len tam po skole nic ! Ani sa s nimi neda lebo oni maju svoje partie,znamr. V con robim chyby? Pred mojou chorobou som nala aj ja vela kamaratiek.... Nechcem sa lutovat ale som na dne.

samapomozesi

takýchto tém tu je veľa. nájdi si kamarátov na nete, najlepšie z okolia a choď s nimi von. alebo sa začni venovať niečomu, čo ťa baví, lebo nikdy nebudeš mať viacej času, ako keď chodíš ešte do školy, potom to budú samé povinnosti a práca a nebudeš mať čas riešiť hlúposti. kebyže sa nenudíš, nemáš takéto myšlienky, čiže sa niečím zamestnaj.