Predychat to alebo nie....

Príspevok v téme: Predychat to alebo nie....
Maslicka

Ahojte,mam jeden maly problem s mojim priateľom (sme spolu rok aj pol) a našou spoločnou kamarátkou. Možno sa Vám to bude zdať divné ale vadí mi "naša spoločná" kamarátka.poznám ju dlhšie ako moj priatel a viem aka dokaze byt...on ju kedysi velmi chcel no ked stretol mna tak uz nikoho ineho nechce (to tvrdi on). Viem ze by bolo odomna krute kebyze mu zakazujem aby sa snou stykal len mne to jednoducho vadi a neviem ako mu to uz mam vysvetlit..totizto mam pocit ze on po nej stale prahne..a ona(kedysi ma s nim zoznamila lebo zevraj sa ho chcela "zbavit")ako keby si uvedomila ze nema kamarata ktory jej je neustale pri zadku alebo "napomocny" kedze sa venuje mne a zacalo jej to prekazat..a on sa nedokaze od nej odputat aj ked tvrdi opak...ja by som to dokazala lebo ma uz vela krat sklamala...vazne neviem co uz mam robit ci to mam zakazdym dako predychat alebo nieco s tym robit..co by ste na mojom mieste robili vy?...milujem mojho priatela a nechcem o neho prist za ziadnu cenu. :(

Maslicka

Mas pravdu ano pisala som to uz pred rokom a nezmenilo sa to ani po tom roku bohuzial ..no kamaratka by sa mala spravat inac ked ho teda nechce ako mi bolo uz povedane Ale nesprava..a to mi je cudne..aj on povedal ze ho viac nezaujima ale opät ani on sa tak nesprava.ona ho chce stale vyuzit len nevie ako a chalan je dobracisko a rad pomoze aj ked vie ze ta baba taka nieje a mne to cele pride akesi divne no budem mu muset dat pre a proti aj ked velmi nechcem.

[zruseny37]

Ak ťa už veľakrát sklamala a vaše priateľstvo ti viac berie než dáva, tak ju vyškrtni zo života. Keďže si sem písala už pred rokom niečo podobné a stále sa to nezmenilo, treba s tým niečo robiť. Nestretávajte sa s ňou, keď ti to nie je príjemné, a hotovo. Či sa s ňou on bude stretávať bez teba? Ja si myslím, že keď ste vy dvaja pár, tak by mal prioritne tráviť čas s tebou, a ak bol kedysi do nej zamilovaný, je úplne pochopiteľné, že ti ich stretnutia vadia. Keď to on nechápe, tak je tu problém. Ona ako kamarátka by mala tomu rozumieť. Ty najlepšie vidíš do svojho vzťahu, tak ho skús zhodnotiť a zamysli sa nad tým, či sú tvoje obavy oprávnené a ak áno, tak či taký vzťah za to stojí.