Tampon počas silnej menštruacie

[zruseny37]

Každá žena má inak silnú menštruáciu. To už musíš ty vedieť, čo potrebuješ. Inak odporúčam vymeniť tampóny za menštruačný kalíšok a s ním sa dá ísť tiež úplne v pohode do vody.

Nicolett

Este sa vas chcem opytat ,zajtra to bude 5 den menzesu musim ist plavat,tak postaci ten mini tampon nevykrvacam vo vode ?

Shayleen

Tampony nemali byť zavedené v pošve dlhšie ako osem hodín. Ideálne je meniť ich častejšie, aj po 4 až6 hodinách.

V prípade, že by si chcela mať tampón aj na noc,v žiadnom prípade by si nemala prekročiť časový limit osem hodín. Ak teda plánuješ spať dlhšie ako osem hodín, odporúča sa buď využiť vložku alebo si nastaviť budík tak, aby si si tampón včas vymenila.

tampónka

nedávaj si mini ale super. Ja to tak robím a vydrží v noci tak päť až šesť hodín ako kedy ale to už je dosť nasiaknutý a najmä cítim keď vstanem že vtedy to tam steká doň. Ja to robím tak, v ten večer chodím spávať neskôr tak okolo 23 až 23:30 hodine a zavediem si ho. Zobúdzam sa tak po pol šiestej až pred šiestou a idem na vecko vymeniť. Mini ti jasné že nebude stačiť ak ju máš silnejšiu najmä vprvé dve noci, aspoň mne nestačí. Mini dávam až na tretiu štvrtú noc.

[zruseny37]

Prečo nie. V noci je väčšinou krvácanie slabšie, lebo si v ľahu. Ak ti ide o to, aby si nepretiekla, tak použi ešte intímku k tomu. Kto používa tampóny, určite nevstane v noci len preto, aby si ho vymenil. Nepoužila by som ho iba v tom prípade, ak by som sa cítila diskomfortne, ale myslím si, že ak nemáš bežne žiadne problémy, tak to nehrozí.