Milujem ju a pripravil som pre ňu prekvapenie keď tu zrazu...frajer?

Príspevok v téme: Milujem ju a pripravil som pre ňu prekvapenie keď tu zrazu...frajer?
ToJeJedno

Zdravím, strašne milujem jedno dievča už od základnej školy, teraz už máme obaja 18 a po dlhom čase sme sa zase nejako dali do reči, chodíme spolu von atď. Teraz išla preč a vráti sa až v Nedeľu tak som neváhal a začal som rozmýšľať nad nejakým prekvapením a že jej poviem čo k nej cítim. Začal som volať kamarátom kamarátkam že čo by bolo najlepšie .. Prišli sme na to že jej kúpim kyticu a keď príde tak ju pôjdem s tou kyticou čakať na stanicu tam jej ju dám všetko bude ok. Samozrejme som jej to už nejako jemne naznačil že niečo chystám . Bohužiaľ kamarátka mi napísala že má frajera. Neviem čo mám teraz robiť cúvnuť už nemôžem lebo by som pred všetkými bol za úplného idiota, ona už je natešená ja fakt neviem čo mám robiť.

:::::::

toto je piesen ako stvorena na tvoju zivotnu situaciu ;)
www.youtube.com

inac, tak ako radi slecna Slobodna, overil by som si, ci dana slecna ma naozaj niekoho alebo to jej kamaratka len vymyslela lebo sama ma o teba zaujem.

0vecka

2 Slobodna hehe ja som uz zazil v tejto oblasti vela trapasov ale taketo nieco sa mi nestalo :) ale opacne ze moju staru niekto balil hej :) ftedy si vzdy spomeniem na to ake trapasy som zazil ja...

Slobodna

Si si istý, že kamarátka je dôveryhodná a informácia pravdivá? Pokiaľ áno, tak nerob zo seba blbca. Čo myslíš, kedy budeš vyzerať ako väčší blb? Keď to odvoláš alebo keď sa na tej stanici stretneš s kyticou ty aj frajer????

0vecka

ti sibe? teraz ma niekoho ineho pravdepodobne novu znamost a ty na nu vyletis s kvetmi?

pri novej znamosti nemas sancu... jedine ze by boli spolu dlhsie a ona by si uz stihla vsimnut jeho chyby...ftedy by to slo popripade kebyze je volna ale takto sa len strapnis..