Ako sa zbavit hnevu a ziarlivosti po rozchode

Príspevok v téme: Ako sa zbavit hnevu a ziarlivosti po rozchode
bvcxy

Ludia poradte...som v koncoch. ten chlap nestal za nic, bola som s nim 3 roky. zozieraju ma predstavy ze si najde inu a ju obsype laskou, bude s nou chodit po vyletoch a da jej vsetko co nedal mne... Chyba mi, mam abstak,ale zaroven ho nenavidim. ja som bola neustale pri nom,ked mu bolo zle. On mi vzdy vynadal do psychopatiek, pometenych ked som sa horsie citila, nikdy nebol pre mna podporou, len som si to myslela... stale ma manipuloval. Idem sa zblaznit,najradsej by som ho zbila :( POMOC Potrebujem niekam dat tu zlu energiu. Bojim sa ze sa neupokojim. Vcera som plakala skoro cely den.

bvcxy

su po rozchode normalne aj pocity uzkosti a paniky? niekedy mi tak chyba,ze mam chut mu volat. citim sa taka sama a beznadejne. ja som este verila,ze sa k sebe vratime,ale teraz som zistila a uvedomila si,ze je naozajstny koniec,kedze sa mi uz neozyva. bojim sa ze mi to neprejde. kedysi som sa liecila na uzkosti, a dufam ze sa mi to nevrati vo velkom :(

Bvcxy

Dievcata, dakujem za vase prispevky. Pomaha mi to, aj ked sa to nezda. Rozchody su naozaj velmi tazke. Stale mi chyba a je po nom prazdne miesto. 3 roky sme boli spolu, je mi v podstate ako rodina. S partiou rusim radsej kontakt aby sme sa uz nevideli. Neviem ako to ma on, dufam ze aj ja mu chybam. Obcas tak dufam, ze by mi este zavolal, obcas chcem citit aspon jeho objatie. Ale viem ze by sa tym nic nevyriesilo a on ma v podstate svojim spravanim dohnal k tomu aby som sa s nim rozisla aj ked mozno podvedome.

EEEEE

Kedysi som mala dost podobne priam identicke myslienky po rozchode ktory som iniciovala ja tiez pre velmi podobne problemy ktore sa nedali vyriesit a tahali sa velmi dlho... treba si utriedit myslienky a vzdy ked ta napadaju tie negativne spomen si preco si sa s nim rozisla. tento vztah ta mal iba niekam posunut a naucit zas niecomu novemu skus pozormyslat nad tym co si sa naucila pri nom..bol pre teba zrkalo? alebo bol tvoj ucitel? svet sa pre jedneho degesa nezruti... este ich stresnes vela kym najdes toho skutocneho..ja som si tiez myslela ze moj byvaly je ten pravy..velmi ale velmi som ho precenovala..a on mi hral na city dlho az kym si nenasiel dalsiu obet :) vyrovnala som sa tym casom..pozri ide leto snad si ho nebudes kazit negativnymi myslienkami na niekoho kto nestal za nic

maricenka

dievcata, treba si uvedomit, ze ten hnev a smutok skodi najma vam. ak sa mate rady a nechcete si ublizovat, vykaslite sa na tieto negativne pocity. ide v prvom rade o vas. co sa stalo stalo sa. uz sa neodstane. zmente postoj k danej skutocnosti. zivot ide dalej...

Bvcxy

Moj problem je to, ze som sa nanho upla. Dufala som, ze nam to este vydrzi ze budeme spolu stastni aj ked mame teraz krizu... Ze prenho nieco znamenam. Ja som ho tolerovala, napriek chybam ktore ma ho mam rada. A tym rozchodom som sledovala to, aby si tie najhorsie veci uvedomil a dufala som ze sa vrati, ze mu budem chybat... posledne co mi napisal, ze by mi aj chcel napisat ale nie je ten pravy cas. Ze je nestastny a citi ze sa ma zmenit. Najhorsie je ze mame spolocnu partiu,casto ho vidim. A nevyzera dako nestastne. Kvoli nemu asi musim z partie odist :-( ludia strasne to boli... citim uzkost a beznadej.

uhm

Co si napisala 07.06.15 o 16:02h je aj pripad toho mojho. Mohli by si ruky podat. Presne takyto bol aj on ku mne a mna trapilo toto iste. Exke vsetko a mne nic

Fleur-de-lis

no žiarlivosť plynie z túžby vlastniť, zo sebectva, z nízkeho sebavedomia, z hrdosti... Ale s láskou veľa spoločného nemá.
Chápem, že ťa to bolí, aj že sa občas objaví hnev. No láska chce dobro druhého nie svoje v prvom rade, takže na tvojom mieste, ak by som toho človeka mala naozaj rada, tak by som proste myslela na to, že s jeho novým prístupom možno bude žiť krajšie a že som za to rada lebo chcem jeho dobro aj keď to znamená, že nie som jeho vyvolená, čo ho priamo spraví šťastným. Nie každý sa ku každému hodí, to je realita.
A snažila by som sa mu odpustiť, ako sa ku mne správal... Mám pocit, že sa cítiš ponížená a že moc porovnávaš, a bojíš sa že sa pred jeho ďalšou priateľkou budeš cítiť ešte viac "dole", že ona bude mať navrch.
Neviem, skús si pripustiť, že ťa zranil, že to bolí, že to bolo nefér ako sa správal ale že to nie je tvoja vina... a odpustiť...
A s novou priaeľkou vás neporovnávaj...
Ako si sa ty k nemu správala (starala sa oňho) bolo tvoje slobodné rozhodnutie, dlžný ti nie je nič, aj keď samozrejme, že si človek praje aby mu to dotyčný opätoval... Dala si mu dar lásky a aj keď nie od neho, ten dar sa ti raz vráti ;)

[zruseny37]

Dokým sa budeš vracať do minulosti, dovtedy budeš nešťastná a sama. Nefungovalo to, nesprával sa k tebe dobre, čo ti, preboha, z toho chýba?!