Nechce spoznat moju rodinu

a_dr1a

Dorka. Precitaj si pekne po sebe cely svoj vlastny prispevok. A potom zas. Zas. Zas. Aj 100x kym ti to same v hlave nesvitne.
A budes poznat odpoved.

DorkaKorka

Ahojte babeny mam taky problém s priateľom sme spolu 5 rokov a 4 roky bývame u neho doma s jeho rodičmi no on doteraz nebol u nas na navsteve a nechce spoznať moju rodinu výhovorky typu a čo tam budem o com sa budeme rozprávať to bude trápne... doma nám to tiež veľmi nefunguje spravil si zo mna iba slúžku aby som sa o neho postarala navarila oprala upratala veď to poznáte...no on pre mňa nechce spraviť nič ešte ked sa autám rozumie a poprosim ho aby mi vymenil len olej povie nech idem za ocom lebo on nemá na to čas a sa mu to nechce robiť a keď už aj spraví musím byť s ním v garáži a pomáhať a to tam miusim byť tak 4 hodiny lebo ma zamestana niečím iným a popri tom mi len nadáva a že všetko doj....m ......ale ked máme voľno nikam so mnou nechce ísť nechodime spolu ani na kavu, obed ,do krčmi pretože nepijeme a to tiež nepijem len kvôli nemu na zábavu a nikdy sme neboli spolu ani na dovolenke zo začiatku so mnou aj chodil do welnesu no vždy niekde ďaleko najesť sme sa tiež chodili no tiež tak ďalej že to budeme mať ako výlet no vždy všade iba autom lebo sa mu nechcelo chodiť pešo ...ani pred kamaratmi ma nezoznamil doteraz stale hovorí o tom že raz si ma zoberie za ženu no ale najlepšie by bolo bez svadby lebo je to podľa neho trápne všetkých považuje za k.....v a j.....ch iba on je dokonalý stale mi nadava hrubým vulgarizmom čo si o tom myslíte

Miriam001

Ja mám podobný problém s priateľom ... Sme spolu 6 mesiacov a síce on moju rodinu už pozná a aj chcel spoznať a taktiež ja poznám jeho rodičov, ale nechce zoznámiť rodičov.
V poslednej dobe má dosť naštrbený vzťah s rodičmi a doslova "uteká" z domu a už sa vyhýba aj kontaktu s našimi.
Tiež neviem ako ďalej, ale čím ďalej, tým viac mám pocit, že náš vzťah asi stroskotal.

rodina&rodin

To ja mam ptoblem ze moja sa nechce zoznamit s mojou rodinou a ani nechce aby jej rodina poznala mna ale vraj ma lubi :D

ahink

Kamilka. Nemyslim si, zeby to s tebou nemyslel vazne. Inak by ta nepredstavoval s rodicmi surodencami kamaratmi. Skor je to o tej hanblivosti. Ako ti radili predo mnou..normalne nenutene sa ho na to spytaj. Drzim palce

kamila026

NinaV

Ahoj, ja viem, že mate vsetci pravdu. Dakujem vam za vase nazory a rady. Naberiem odvahu a opytam sa ho to cim skor :)

NinaV.

Ahoj,
v každom prípade musím súhlasiť s príspevkami predo mnou aj keď viem, že ty sa s nimi celkom nestotožňuješ.
V každom prípade by som veľmi nevyčkávala, lebo možno je naozaj všetko len o komunikácii.
Sama píšeš, že je hanblivý a nekomunikatívny a možno práve preto odkladá návštevu u vás. Preto sa mu snaž pomôcť a spýtaj sa ho rovno prečo má taký postoj ako má a vysvetli mu, že sa nemusí vôbec ničoho obávať, ale Tebe by bolo lepšie keby ste spolu navštívili rodičov. Uvidíš čo Ti povie.
Ak to s Tebou nemyslí vážne, tak bude hľadať výhovorky a v tom prípade bude pre Teba lepšie ak s takéhoto vzťahu vycúvaš skôr.
Je mi viac než zaujímavé, že on Ťa predstavil rodičom a on návštevu u vás odmieta.
Myslím, že to je minimum, aby Tvoji rodičia spoznali Tvojho priateľa a vedeli s kým tráviš voľný čas.
Ja mám tiež hanblivého priateľa ale bolo to pre neho prirodzené, že som ho predstavila rodičom a dnes (po 4 mesiacoch) je s mojím otcom doslova varený - pečený.
Ja som u nich tiež ako doma a bez problémov fungujeme.
Zbytočne sa budeš trápiť kvôli ničomu, ale bude pre Teba lepšie ako budeš poznať pravdu skôr a nebudeš si zbytočne nahovárať niečo čo nakoniec vôbec nemusí tak byť.

kamila026

kafe

ja este pockam ten cas a naberiem odvahu a spytam sa ho dovod, ak opat odmietne. MAte pravdu svetci co ste pisali, no je to moj prvy vztah, tak nie som zvyknuta na to.

kafe

takže pravdy sa bojíš, ale vymýšľať si klamstvá nie? Nemáš sa čoho báť. Jednoducho mu len povedz o svojich pocitoch, že ťa to zarazilo a nech ti prezradí prečo nechcel ísť ku vám. Tebe sa tak uľaví a prestaneš v sebe živiť hlúpe podozrenie a kaziť si pekný vzťah. Vysvetlenie celej situácie je častokrát také jednoduché až to bolí. Priamosť je vo vzťahu veľmi užitočná. Ak na ňu nie si zvyknutá, začni sa ju učiť a trénovať, vyhneš sa zbytočným problémom, ktoré ani problémami nie su.