Ako sa zbavit nechceneho napadnika?

Príspevok v téme: Ako sa zbavit nechceneho napadnika?
na porazenie

Otravuje ma jeden chlapik ktory si mysli ze je neodolatelny a stale ma chce za frajerku. Ja mu davam najavo svoj nezaujem, neusmievam sa na jeho vtipoch a blbych poznámkach, maloco s nim komunikujem a odpovedam len par slovami, pozeram mu do oci minimalne, odmietam jeho pozvania na rande, jeho prejavy pomoci a pod. A chlapec stale nevie pochopit ze onho nemam zaujem a ze sa mi nepaci. Lenze ten moj chladny postoj nepomaha a on stale sa snazi. Stale v sebe zivi nadej ze mu raz podvolim. Ako sa ho mam zbavit? Nemozem sa vyhnut kontaktu s nim lebo je to syn nasho riaditela, nemozem byt k nemu drza lebo by hned zaloval svojmu otcovi a teda môjmu sefovi. Proste ten chlapec si zmyslel ze ma dostane tak si zatym stoji. Stale mi dava komplimenty az mi to ide na nervy. Je to uplne protityp môjho idealu, protityp mojim doterajsich priatelov. S kamosom som sa jednym dohodla ze ci by mi nehral môjho frajera lenze nesuhlasil debil. Povedal ze on sa nebude vydavat za frajera bez moznosti sexu co myslel ako vtip kedze ma priatelku ale ta je momentalne odcestovana v zahranici. Co mam robit? Preco ten chlapec nechce a nedokaze pochopit ze onho nemam zaujem? Preco mi neda pokoj? Vypisuje mi na FB, lajkuje moje vsetky fotky, pise blbe vlezle komentáre a prispevky, doslova otravuje. Uz mu aj hladam nahradu za seba, nukam mu rozne dostupne baby v okoli, dohadzujem mu slobodne devy a stale nic. On si zasadol na moju osobu a ostatne akoby nevidel a nepocul. Prosim co mam robit. Ja viem mi poradite zmen pracu. Rada by som ale konecne som si po dlhej dobe nasla pracu v ktorej robim uz dva mesiace normalne na zmluvu lebo doteraz to boli same dohody a brigady. Konecne som rada ze normalna praca aj ked za minimalnu mzdu. A teraz toto peklo. Vôbec to nieje moj typ chlapa, nepekny, jeho nazory sa nezhoduju s mojimi, jeho vyjadrovanie, jeho vzhlad, jeho styl, nic ma nanom nepritahuje. Preco ho pritahujem prave ja? Mam pocit ze cim viac sa odtahujem tym viac v nom vzbudzujem pritazlivost. Uz ked pocujem ten jeho smiech na chodbe uz mi sa jezia chlpy na tele. Rano mam bolesti brucha ked mam ist do prace. Najradsej by som ho zabila, normalne by ma potesila sprava o tom ze niekde havaroval alebo jednoducho ze umrel. Ach to by bolo radost a ten kamen co by spadol zo srdca, taka ulava.
Prosim poradte mi co robit mam? Ma tu s takou otravou niekto skusenost a ako ste to riesili? Dakujem. Budem vas citat.

ANGEL-DEMON

ja len nechápem z akeho dovodu ho má na FB ?! a aby ma taky človek vobec neobzeral ho na FB definitivne zablokujem v nastaveniach,.... a dovi-dopo! a v práci by som sa mu vyhýbala, neodpovedala na jeho otázky,.. a určite by som nechodila so sklopenymi ušami,..čo na to povie šef... a nech si decko ide zalovat tatkovi pre mna za mna... uplne by som ho ignorovala...

celebrita facebooková

Normálne mu slušne povedz, že nemáš oňho záujem ako o chlapa, ale môžte byť kamaráti. Môžeš ho aj oklamať, že sa ti už niečo rysuje s iným. To by mohlo zabrať. Milosrdná lož vám obom pomôže, lebo splní svoj účel a obaja budete spokojní. Aspoň si nebude robiť nádeje a raz si nájde takú, ktorej sa aj on bude páčiť, aby to bolo vzájomné. Možno, že mu to vyjde už teraz s tou tvojou kamoškou :) ...priprav si šaty a topánky, lebo kedˇ to klapne, dostaneš pozvánku na svadbu :)

zlokot

Ved tak, namiesto jednoznacneho NEMAM ZAUJEM a dalej sa snim vobec nebavim mu dohadzuje svoje kamosky a este si mysli aka je presibana...kvóóó
Jasne ze tym ho este viac hecuje.
Za jednou kolegynou doliezal jeden starsi kolega a ona stale lamentovala ako za nou dolieza, vyvolava a otravuje a ked som ich videl spolu, tak s nim jednoznacne flirtovala stýlom nééé, ja nemóóóžem, nechytaj ma tam, som šteklivááááá.
ženy su bud sliepky alebo štetky

Slobodna

Je to pravda. Keby ti ten jeho záujem tak trošku nerobil dobre, tak by si to riešila hneď a radikálne. Ale ty svojim správaním mu tak trošku dávaš nádej. Vysielaš nejasné signály. Buď ho chceš alebo ho rázne odmietneš.

zlokot

tak si pred nim nahlas smradľavo user a tvar sa akoby nič, že je to u teba normalne.
aj tak si myslim, že si sliepka, a pochybujem žeby jeho otec skakal tak ako synačik píska. už niektorú z firmy vyhodili zato, že nechcela pichať s jeho synčekom??? on iba využíva svojho otca bez jeho vedomia, inak by si ani nezatrtkal. Normalne by som ho poslal do 3,14če a keby sa vyhražal otcom, tak by som mu povedal, že nech za ním ideme spolu ihned aby sa to raz a navzdy vyriešilo. A hned by stratil argumenty. to by si ale nesmela byť kotkodák.

Slobodna

Niečo na tom je. Jednoducho si zisti, čo nemá rád na ženách a presne taká pred ním buď. Niektorí muži si myslia, že keď majú za riťou vplyvného ocka alebo majú prachov plnú riť, tak sa z nich všetky ženy pos... a roztiahnu nohy. Si neuvedomujú, že niektoré práve to dokonale odpudzuje a záleží im úplne na niečom inom.

Peter27

Ak bude zo seba robiť odpornú hnusnú nepríťažlivú tak sa nebude páčiť ani ostatným a bude odpudzovať všetkých aj potenciálnych nápadnikov. To nieje najideálnejšie.