Nepriťahujem ho fyzicky?

adr1a

Ake? Take, ze to vzrusenie je niekedy az moc okate zretelne. Ono keby to bolo u partnera - mojej lasky, bolo by to o inom. Ale ked s niekym sedis napr. len tak priatelsky na kave, zhovaras sa komunikujes smejes atd, ci travis s niekym cas, tak ak to zrovna nie je tvoj partner, tak to vzrusenie je uz o inom. Len nie vzdy sa to da prehliadnut..ked je to niekedy az do oci bijuce)

adr1a

Gabi. DontWorry ti dobre poradil, neries to zatial. Nestresuj. Predsa keby si sa mu nepacila, nepritahovala ho, nemal by ta rad - tak s tebou nie je.
Ja mam zas opacne skusenosti..

gabi658

Dontworry

Myslíš, že to je tak? Vieš, možno si chce len chlapec pochytať a bozkávať sa.
Uvidím, ako to bude, keď sa budeme milovať.
Je to naozaj tak, že chlapec, ktorému by som sa nepáčila, tak by ma nechcel bozkávať?

DontWorry

Prepac, ale riesis uplne hluposti zatial, ked ste spolu este ani sex nemali a tak ho skumas. Ked pride k sexu a nebude sa mu chciet pri tom postavit, tak vtedy to rieste. Keby si ho nepritahovala, tak vsetky tie veci okolo toho ani nerobite a odmietal by ta.

gabi658

jhggg

TAk v strese by nemal byt z čoho, vyzerá byť pokojný. KeĎ ho nepriťahujem, tak prečo stále so mnou chodí? ach, už som mu veľakrát hovorila, že chcem úprimnosť vo vzťahu...

To či má problémy s erekciou, neviem nepriznal sa mi..ani či má nízke libido..ako to zistím či má nízke libido? A aké potrebuje silnejšie stimuly?

RAz som pri ňom ležala, tak sme sa bozkávali, objímali a chytal mi prsia, to som mala pocit, že sa mu postavil, ale videl, že ja som nechcela sex, tak s a potom tak odtiahol, ale ja aj tak neviem..je to môj prvý chalan, tak som to envedela porovnať s nikým iným.

Čo mám robiť?

jhggg

Kafe nic proti ale erekcia sa neda volou ovladat. Nanajvys mozno ze by pri tom zamerne myslel na nieco hnusne alebo smutne ale kto by to toto robil pri bozkavani sa so svojim dievcatom

Bud ho moc nevzrusujes alebo potrebuje silnejsie stimuly alebo ma slabsie libido alebo moze mat problemy s erekciou alebo je v strese, vyber si :)

gabi658

Nie som taká mokrá, že musím meniť gaťky..ale tak u chlapa sa to skôr prejaví, že ho niekto priťahuje, resp. nepriťahuje :/