Ako ste vy spoznali priatela/priatelku?

Príspevok v téme: Ako ste vy spoznali priatela/priatelku?
hobbo

caute, ako si mam najst babu? na strednej sme boli sami chalani, na vyške (technicky smer) som zase medzi chalanmi, v robote som medzi muzmi, idem hrat futbal a zas..... ja uz fakt neviem, vsetko co robim som medzi muzmi a dost ma to s*re. Ked si na nete pisem s holkou všetko fajn, rovnake zaumy atd... a zavolam ju von, tak zacne bocit alebo prestane odpisovat a to vobec ma ani nevidela. Keby ma aspon videla, hej pochopim mozno sa jej nepacim, neviem si to vysvetlit. Ci som ja naročny alebo co? To su vsetky zadane ci take plache alebo som ja moc naročny? Tak určite o skarede nemam zaujem, fajciarky nestrpim, ani hlupe teliatko co na kazdej dikoteke nesmie chybat. Rozumne pekne a nezadane dievca neexistuje? Som fakt dost smutny ked vidim zalubeny par a ja.... :-( a ani nemam kde dievca stretnut. Kde ste vy a ako spoznali partnera/partnerku, mozno mi to aspon trochu poradi??. Vdaka za precitanie.
(na diskoteky nechodim lebo ma nebavia a su tam prevazne len telce)

Ria_94

Ja som našťastie zadaná, ale napíšem Vám príbeh môjho šéfa.. On je taký hanblivý ťuťko, ale má fajnú výplatu... Zavesil si na krk úplnú že *kočicu*, takú umelú bábiku, ktorá ho za 10 mesiacov využila finančne úplne do nuly, a vykopla ho z bytu, rozvod atď... A trz, milý šéfko, aj tak sníva o každej jednej hlúpej bábike, ktorá mu príde do cesty, už na prvý pohľad zlatokopka, keď otvorí ústa, hlúposť a nízke iq by kvitli, a nedá si povedať. Čiže si myslím, že niektorí chlapi ani nechcú normálnu ženskú, stačí im aj prázdna schránka bábiky s vymletým mozgom, ktorá má za úlohu v spoločnosti iba *usmievať sa a mávať*...

zpoznaný

veď to že ani ja tomu celkom nerozumiem kde je problém. Či je problém v nich alebo v mužoch ktorí túžia skôr po hlupučkých a umelo krásnych ženách. Ako keby som nebol zadaný tak hneď niektorú z nich volám na rande :D Možno je málo schopných mužov ktorí by sa k ním hodili a vyhovovali im, ktovie. Možno sú veľmi náročné ony..
keď sa niektorej pýtam, prečo si stále sama a nikoho nemáš tak len pokrčia plecami a usmievajú sa.

milucka

Zpoznany.
Asi tak ako pises.
Tiez ked spolu niekde sedime a rozpravame sa s kamaratkami,a obzerame sa vokol seba,tak neraz nechapeme-preco tak mile,fajn,v pohode baby-zeny,celkom sympaticke ani nie hlupe,ktore su do voza i do koca a tak dalej,su same a nezadane.

zpoznaný

Paľo to nieje pravda, nie všetky normálne ženy sú zadané. Práveže mnoho inteligentných a normálnych žien majú tiež problém nájsť si vhodného partnera a sú nezadané. A čo som si všimol veľa pekných báb je nezadaných, neviem prečo je tomu tak ale sú pekné, vcelku inteligentné a normálne na dnešnú dobu a napriek tomu nemajú partnera po svojom boku. Lež niesú to nie ktoré sedia v baroch alebo sa natriasajú na diskách. Tam také nestretneš. Chyba je aj v mužoch lebo si myslia že svoju partnerku stretnú len v takýchto zafajčených podnikoch a hlučných baroch. Tak stretnete len lacné kur*ičky ktoré to hrajú na inteligentné. Musíš nájsť aj ty odvahu osloviť dievča a niekam ju pozvať. Lenže to by chcela riadnu dávku odvahy však?

Palo1984

ja som na tom rovnako,všetky normálne,inteligentné ženy ktoré poznám sú zadané,dost dlho som chodil na zoznamky bol som aj na pár speeddatingoch ale nikdy z toho nebolo nič vážne a už ma to prestalo baviť,asi nie každému je dopriate stretnúť svoju osudovú partnerku

ahink

Tak neviem ci mu prave zumba bude sediet vyhovovat. Ano dievcat zien je tam dost. Ale ja ked som bola na zumbe 1x tak som nestihala..potom som sa dozvedela ze oni tuto zostavu tancuju cvicia uz roky, poznaju ju uz naspamat a nie ked som tam ja bola 1x a nevedela som ani ako co kde mam nohy prepletat)) je to rychle tempo..tanecny maraton)

Skus skor nejaky turisticky spolok. Kamaratka je v takom a je tam mix mladych starsich ludi..pre teba vyhodne je to, ze je tam vacsinou vzdy viac zien nez muzov..chodia na 1-2dnove vikendovky ci aj dlhsie. Aspon henti takto chodia SR CR Polsko atd. No hlavne slovensko.
Nezatracovala by som ani pokec. Ked som tam bola tak je tam dost ludi a najdes si uz ci podla bydliska veku vzdelania zaujmov. Zas mna vzdy umlcali muzi ked ma uz po 2rp tlacili na stretko.
Inak vonku je hrozne ludi. Staci sa poobzerat. Ci uz na prechadzke, alebo vencia psikov, ci len tak bezcielne cestuju tulaju sa prechadzaju. Skor ide o to, najst odvahu oslovit. Ludia okrem toho ze su sami su zahladeni sami do seba a akoby vysielali signaly daj mi pokoj, neotravuj, neobtazuj. V usiach sluchatka a tupy pohlad do blba. A potom vecer cucia do pc ci su na pokeci a roznych forach a hladaju. A tuzia s niekym byt.. Ale v reale maju okolo seba barieru mur stenu. Tak ano..chranit sa je normalne. Ale ludia sa uz ani pomaly neusmievaju. Sedia ticho vedla seba a popritom komunikuju navzajom spolu cez messenger viber facebook atd

N-ika

Ved sa prihlas na zumbu alebo nieco podobne...v kazdom meste aj dedine je toho teraz plno, urcite tam budes jediny chalan a bude z coho vyberat :-) cez sport sa spoznate aj blizsie, konkurencia nulova, same kocky co rady sportuju...
pripadne animator nejakeho detskeho centra, tiez su tam baby a baby letia na chalanov co maju vztah k detom:-)