Nerovnomerne rozlozenie tuku

Príspevok v téme: Nerovnomerne rozlozenie tuku
limetka0

mám taký problém, že mám príliš nesymetrickú postavu. Tuk sa mi ukladá v prvom rade okolo brucha a na bokoch medzi pásom a bedrami. Keď aj schudnem, tak mi tuk odíde zo všetkých možných oblastí, len z brucha nie (trochu hej, ale nikdy nie úplne). Prvá oblasť, ktorá schudne je hrudník a potom stehná. Takže pri schudnutí prídem aj o prsia, ktoré sú primalé aj keď vážim viac. Nedávno mi ubudlo z váhy a vyzerám od pása hore ako anorektička, nohy a ruky tenké, a na bruchu a bokoch mám stále tuk. :( akoby toho nebolo dosť, ešte je to zvýraznené tým, že mám širokú panvu. :(
aj keď som bola decko, bola som vždy chudá a brucho som mala tučné. Prečo sa mi to tak blbo ukladá? :( dá sa s tým niečo robiť?
bola by som šťastná chudšia či plnšia, len keby to bolo symetrické :(
ďakujem za rady.

Ľubka1996

Choď 2x denne do fitka, jedz zdravo, nejedz sladkosti, vyprážané a iné blbosti, vydrž tak aspoň rok a budeš top ;)

bruchacik

Presne toto mam aj aj. Pas 72 a zadok 84. Prsia radsej nemeriam lebo ziadne nemam. A-cka push-up nosim podprdy. Ziadny pas, uzke bedra uz spredu mi visi spek cez nohavicky a zboku je brucho vacsie ako prsia. A to mam 21 rokov. Bmi mam 20 a tuk 22% ale asi je vsetok na bruchu. Ked stojim a spojim nohy uplne dieru mam medzi stehnami

Moireal

Skusit jedine cvicit na chrbat s vahou a na dolnu cast kardio, squaty, aerobic, jumping a podobne. Tiez mam tuto nestastnu asymetriu. Som stihla no panvu mam proste sirsiu oproti hornej casti tela. Je to neprijemne veru.

neprihlasena

vola sa to skryta obezita. pravdepodobne mas malo svalovej hmoty, preto mas chude koncatiny a tuk sa ti pali zle. takze buduj si hmotu, zacni posilovat (nie lahke vahy) a uprav si jedalnicek. zial, inou cestou si postavu nevyformujes. ja som rovnaky typ.