Aký máte názor na dievčatá a ženy ktoré sú závislé na cigaretách?

PÁN.

Ja som nefajčiar. Ženy fajčiarky má totalne odpudzujú. Mám priateľku nefajčiarku, ale keby ma oklamala a fajčila by alebo by počas nášho vzťahu začala fajčiť, zabil by som ju...

Roxana02

George - to, že je cigareta limitovaná pohlavím je pre mňa novinka, ďakujem za oboznámenie s ďalším druhom diskriminácie ;)
Ja sa riadim heslom, ži a nechaj žiť a očakávala by som to aj od druhých. Takže neznášam príspevky, kde sa ľudia degradujú len na základe niečoho, čo robia. To ja teraz budem považovať ľudí, čo jedia hamburgery za obmedzených, lebo je to nezdravé? A že hamburger nepatrí niekomu do rúk? To je tá istá logika.
Inak nemusíš vymýšľať, že si videl fotky z bordelu, každému je jasné, že si ho navštívil spolu so "spolupracovníkom" ;)

johny 987

Nie, ženy-fajčiarky nikdy. Mal som tú česť mať priateľku ktorá fačila, romantické sledovanie západu slnka v aute nad mestom vždy skončilo údením sa vo vlastnom aute , štípaním v nose a v očiach a bozkávaním popolníka. A \\\"zdravotná\\\" cigaretka o 2:00 nadránom pri otvorenom okne, kedy všetok ten dym aj tak sfúklo naspäť do izby....sorry baby-fajčiarky , cigaretka vo vašich rukách je jednoznačné STOP pri nadväzovaní známostí.

liberta25

nejde o to, ci je to muz alebo zena. zeny maju predsa tak isto usta, pluca ako muzi. ide o to, ze je to nezdrave a nefajciarom to smrdi.

George-

Vidim, ze fajciarky sa tu rozohnuju. Muzi fajciari su nieco ine damy. Na fajciaceho muza je iny pohlad ako na zenu. K zene mi vobec cigareta nejde darmo sa tu budete zlostit. K zene cigareta nepasuje, posobite dost vulgarne. Ja mam iny pohlad na zeny a muzov. Muz a cigareta to posobi inac ako zena a cigareta. A mam kamosov co fajcia a nevadi mi to lebo su to muzi. Tak ako mi nejdu vojenske kanady k zenskemu telu alebo elektricka pilka k zene tak ani cigarety. Proste mi to k vam nepasuje. Rovnako ako babika k 9 rocnemu chlapcovi ci ruzove satky na 12 rocnom chlapcovi. Darmo sa tu budete ohanat emancipaciou a feminizmom...
A co je najodpornejsie tak to su tehotne zeny fajciarky. Tu ma brucho v 7 mesiaci a v papuli cigareta. To je ten najhnusnejsi pohlad na zenu ako na lacnu ku*vu. Ja neviem ale fajciace zeny si spajam s prostitutkami. V blave ked som robil a jazdieval s kamionom tak tie stetky co postavali pri cestach kazda jedna fajcila. Aj v bordeli kde chodil nas jeden spolupracovnik tak si tajne fotil stetky a ukazoval nam ich v bare ako sedia a tiez kazda jedna cigaretu v papuli ci v ruke.

Roxana02

George, a muži čo fajčia sú OK? trebárs tvoji kamaráti, ktorí si zapália, s tými ti nie je odporné ísť na pivo?
Takéto predpojaté názory úplne milujem. A čo tie ženy fajčiarky, čo skončia s cigaretami, keĎ otehotnejú? tie nemajú vôľu?