Ach tie socialne siete...

Príspevok v téme: Ach tie socialne siete...
malazena

Stretavame sa, riesime spolu nieco, sme stale v kontakte,aj spolu spavame,zalezi mu na mne (vraj). ALE ja neviem ci som taka paranoidna alebo mam psychicku ujmu z toho ze mi uz bolo ublizene od chalana, ale ked vidim ako lajkuje alebo komentuje svoje kamaratky, alebo ked vidim ak si my zrovna nepiseme ze je vkuse cely den na FB a svieti tam jak svatojanska muska, uplne chytam nerf ze ci si s niekym pise a nieco riesi. Lebo stalo sa mi ze chalan mi pisal ako ma ma velmi rad ako mu na mne zalezi a tak a o par tyzdnov uz ma hnusno poslal kade lahsie a zacal sa stretavat s dalsou babou. Ta vsak bola p.... potom sme sa zase dali do kontaktu a zas boli dlho v pohode, ale teraz mam vkuse paranoje, ked na neho vybehnem co tam furt robi tak je zly ze sa mam dat liecit ze som histericka.. Ale to robia len tie zle skusenosti..verila som mu, on ma sklamal a tak mam zas verit ze to iste nerobi?
No a naposledy to zaklincoval pridal sa do dakej skupiny na fb ze Zoznamka SK/CZ alebo take nieco. To co uz ma byt? A ked som mu napisala ze to uz nieje paranoja to je realita nech mi k tomu cosi povie, ze nema slov na moje spravanie. A to som sa normalne spytala. Alebo si znova namyslam? Aj on vie niekedy robit pekne naschval , ked ho nieco stve aj to ma napadlo ze to spravil aby mi urobil nervy. Sak vie ze ja na taketo veci reagujem a ze to uvidim..Ja uz neviem....

Peter27

Dnes sú ľudia strašne lenivý aby sa snažili udržiavať si vzťah. Ak nastanú prvé problémy a nezhody ich najľahším riešením pre mnohých ľudí je dnes rozchod. Trošku sa zvadia a už sa rozchádzajú. Majú slabú psychickú výdrž a úsilie. Sú leniví niečo budovať.

Slobodna

Sociálne siete spájajú ale aj rozdeľujú. Je to dobrý sluha ale zlý pán.
Kedysi sme ich nemali a chýbalo nám niečo?
Po škole sme sa hrávali vonku s kamarátmi, smiali sa, rozprávali sa. Možno to tiež boli také hmotné sociálne siete.
Ono je to na danom človeku - či túto možnosť internetu využije vo svoj prospech alebo zneužije. Ľudia si prestali vážiť ľudí, svojich partnerov. Nezáleží im na ich pocitoch a či ich stratia. Veď čo - vyberie si ako v supermarkete tovar svoju ďalšiu partnerku, či kamarátov. Namiesto toho aby budoval, neustále rúca a stavia.
Stačí sa rozhliadnuť okolo seba - koľko kedysi nádherných a funkčných budov chátra a pri tom je toľko možností ako by sa dali krásne prebudovať a využiť ale kto má chuť investovať, tvoriť a budovať? Jednoduchšie je nechať to schátrať alebo zboriť a vybudovať na novo. Ono je to tak trošku o vnútornej motivácií a napĺňaní človeka.

NO2

Ak vás baví písanie, tak si píšte. Veď to ber tak, že nič nemusí byť na veky.
Na všetkom je čosi pravdy, ale tak sa triasť pre jeden vzťah, je podľa mňa priam psychóza.
Aj psa môže mať človek rád a tiež žije len 7,8 rokov. Také sú aj dnešné vzťahy.
Na to, čo bolo pekné, budeš mať pekné spomienky a to ostatné nech tak tak netrápi.
Keď o neho prídeš, tak si kúpiš psa a pocítiť pravú nefalšovanú lásku.