Zapper verzus rakovina

Príspevok v téme: Zapper verzus rakovina
trojklanny

Na základe skvelej správy vytváram túto tému o zapperi a rakovine. Skeptickí a konzervatívny lekári tvrdia, že je to mýtus, šarlatanstvo, hlúposť nepodložená faktami!
Nie je to ani mýtus a ani šarlatanstvo. Osoba s rakovinou a rozsiahlymi metastazami má informovala, že je čistá, výsledky má skvelé a cíti sa šťastne. Nie chemo alebo radioterapia ju dostala z tejto choroby, ale zapper, mms a vitamín C!
Čo na to teraz povedia dotknutí?

Wendys

Ahoj Trojklanny,

děkuji ti za sdílení informace. Toto je důležité šířit, ... kde se jen dá.
Bylo by fajn, kdybys napsal ještě víc podrobností.
Dávkování, použité frekvence, typ rakoviny, jak dlouho to trvalo, ...

Také vím o několika lidech, kteří se dostali z rakoviny díky zapperu, jiných přístrojů, nebo nějakou jinou alternativní metodou.

www.revoluce-v-leceni-nemoci.cz

Vím i o pánovi, kterému lékaři našli rakovinu plic. Krevní markery měl pozitivní a na rentgenu plic měl útvary, takže diagnóza byla jasná. Jenže pán jim tak úplně něvěřil a šel si to ještě zkontrolovat k alternativcům. Paní používala Oberon.
www.oberon.cz

A ta zjistila, že na plicích má ložiska echinokoka (echinococcus granlosus). Tak pátrala po nějaké té rakovině, když tam byly ty pozitivní markery a zjistila, že se tam opravdu někde klubala rakovina prostaty, ale ta byla v počátečním stádiu a bylo ještě spousta času a nic život ohrožujícího.

Pán to pak řešil pomocí plazmového generátoru a možná i zapperu, to už nevím, ale jak by asi dopadl, kdyby se nechal likvidovat chemoterapií a ozařováním? Minimálně půlka všech rakovin je špatně diagnostikována a 99% nesprávně léčena.

Také děkuji RNG za tu zdravotnickou statistiku. Máš i zdroj odkud to máš? Miluji tyto čísla. Vemte si, kam by se národní zdraví posunulo, kdyby jen 1 promile těchto peněz přiteklo do alternativních metod?
Předpokládám, že za ty peníze by tady nezbyl jediný nemocný :-)

Za to se rád modlím :-)

Wendys

RNG

Nuz na svete beha plno ludi, co boli tymito "sarlatanstvami" a "Mytusami " vylieceni. nehovcorim, ze je to spolahlive alebo azrak, ale je nesporne, ze existuju rozne rezonancne frekvencie, co vydavaju rozne mikroby a bunky a ze tieto sa daju teda elektricky ovplyvnovat. Podobne je to okolo oxidatorov, co vedia znicit vsetky mikroby, parazity aj bunky, co neznasaju kyslik.
Aj vitamin C vo vysokych davkach (od 75 gramov podavany infuzne) je silne citotoxicky, tj nici rakovinne bunky
. Preco o tom nepocujeme viacej? Lebo prakticky vsemocna monopolna medicina si to nezela a je ochotna prenasledovat tvrdo kazdeho lekara, co to pouzije a nie je ticho okolo toho.
Svet bezi na peniaze, a len v USA zdravotny priemysel tvori skoro 18 % hrubeho narodneho produktu co je zhruba 2700 miliard dolarov rocne. Takuto vyhodnu poziciu si predsa zdravotny monopol nenecha nijak ohrozit.
Za ovela mensie peniaze sa viedli vojny s masovymi obetami.