Môze fungovat taký vztah?

phdr

ano je to zalezitost ega ako pise ing. a tiez by som sa zamyslel nad vetou "proste by nevedel nic" tak ako sa zamyslel delete. je to o tych dvoch ako si sadnu, neda sa skatulkovat. poznam ucnovkara ma vyse sesdesiat ale je bystry, mysli mu to rychlo aj v tomto veku a je neskutocne rozhladeny da sa s nim o comkolvek rozumne do hlbky debatovat. ocaril triadsiatnicku ktora sa venuje umeniu v rakusku a ma vysoku skolu. tiez inak prudko bystra a scitana osoba. takyto priklad zo zivota. variacii moze byt aj viac. poznam gymnazistu ktory ocaril vysokoskolacku s ekonomickou skolou. obaja su vsak dost bystri a hlavne nemaju klapky na ociach. je to teda vzdy o tych dvoch, o ich uvazovani, povahach a nie o skolach. navyse clovek majuci vysoku skolu nemusi byt taky rozhladeny a inteligentny. moze byt len vyuceny v odbore, specializovat sa na neho, ale v ostatnych oblastiach moze byt na tom ako hoci kto iny so strednou alebo zakladnou skolou. to je realita.
dnes vysoke skoly pripravuju hlavne na pracovny trh aj to v nejakom konkretnom odbore.

Ing.Trubiroh

DELETE: neviem či má dnes Ing. každý somár, to nie je električkový titul, ja som sa veľmi nato nadrel, nebolo ľahké vychodiť tú školu a to, že dnes má každá dedina vysokú školu, lebo sa z toho stal krásny biznis a je veľa takých čo chodia na električkové školy neznamená, že titul treba automaticky degradovať štýlom - to má dnes už každý...
odporúčam si technickú školu, kde sa udeľuje Ing. vyskúšať na jeden rok a potom vynášať súdy :)

k téme - fungovať to môže a nemusím, je to čisto otázka ega - jeho aj jej...

Delete 2

Podľa mňa je možné všetko :) Mňa skôr zaujíma slovné spojenie ,,proste by nič nevedel,,...to je čo?

Veľmi vysoké vzdelanie je Ing? Neblázni, to má už dne každý somár tie tri písmenká. Škola ako taká nikdy nezaručuje aký kto je a čo vie :) No ak si toto myslíš už teraz tak to fungovať nebude...pretože v partnerstve by sa nemalo takto rozdeľovať či podceňovať druhého.