Problém s alkoholom

Príspevok v téme: Problém s alkoholom
jošojošo

Zdravím mám 19rokov a velký problém s alkoholom už asi polroka ... chcel by som stím už prestať len s bojím vitriezveť ....lebo ked vitriezvem tak mi je dosť zle buši mi srdce nechutí mi jesť a nedá sa mi spať tak preto si furt dám nieake to pivko a aj niečo kutomu a je dobre ... existuje nieaký liek aby som nemal tieto abstinenčné príznaky ked prestanem alebo niečo aby som to prekonal ? lebo ja teraz pim len koli tomu že mi je zle ako som už napisal ... a mam nanič partiu čo stal chlascú ... ale mna to už nebaví .. ak mi niekto vie poradiť čo mám robiť tak mu budem velmi vdačný ...za pravopis sa ospravedlnujem

Biela Kobra

Urob, čo ti radí slavina, zatiaľ si v takom štádiu, že by ti to malo pomôcť. Ak by si to nezvládal, musíš ísť s tým k doktorovi. Ale ak si chlap, tak to zvládneš, ináč si zničíš celý život. Držím palce.

slavina

No na partiu sa teba vykašľať,zavri sa doma na týždeň,zbav sa akéhokoľvek alkoholu,zapni telku,nájdi si nejakú aktivitu,aby si na to nemylsle a vydrž...po 5-10 dňoch by to malo byť dobré,búšenie srdca,nemusí mať nič spoločné s alkoholom a abstinenčnými príznakmi,môže znamenať aj iný zdravotný problém,po vytriezvení to treba riešiť...čo sa týka bolesti hlavy,začni piť veľa čistej vody(2-3 litre),organizmus sa rýchlejšie zbaví alkoholu a doplnia sa chýbajúce tekutiny...Nedostatok tekutín spôsobuje bolesti hlavy.A alkohol Ťa vysušuje! takže si nabaľ plnú ľadničku ovocia a zeleniny,urob si denný režim,ktorý budeš dodržiavať,zahrň do neho aj prechádzky (čo najďalej od krčmy). A mal by si to zvládnuť,si mladý,takže sa s tým telo rýchlo vyrovná!!

Niamey

Ahoj, ak ti mozem poradit, na tu partiu sa vykasli. Ak nechces pit, nepi, nikto ta nenúti (dufam). Tvorba závislosti na alkohole je proces dlhodobý, vytvára sa i niekoľko rokov, takze je mozne, ze si si tie "abstinencne príznaky" iba sam vsugeroval. Prestaň pit. Ak to bude nepríjemne, vydrz to. Alkohol je zlým pánom. Drzim ti palce! Stačí iba chcieť... A na tej gramatike by si mohol popracovať.;)