Chorobne žiarlivá žena

Príspevok v téme: Chorobne žiarlivá žena
inkognito

Zdravím,

chcel by som vedieť Váš názor na takúto ženu. Dotyčná si vymýšla, že videla svojho partnera v meste s niekým iným. Neustále ho atakuje cez messinger, celý deň ho musí mať pod dohľadom.
Je neskutočne hašterívá, stále by sa iba hádala, provokuje, dáva udičky, návnady.
Keď sa jej argumentami veci vysvetlia, tie nedokáže akceptovať,jej reakcia je, že zase niečo vymýšla, kontroluje.
Može mať takýto človek nejakú psychickú poruchu ?

Ja osobne mám takýt pocit, že dotyčná chce partnera vlasniť a to doslova a do písmena, je to podla Vás zdravé, respektíve normálne ?

zuzizuzi

aj ja som taka porucha... :) a nikdy predtym ani pri byvalych som nebola... az kym mi terajsi partner nedal dovod na ziarlivost... a takmer som ho stratila.ano, presne kvoli mojej ziarlivosti. teraz sa uz par mesiacov ucim neziarlit, ale cim dalej tym viac si uvedomujem, ze sa len trapim a bude lepsie to ukoncit.pretoze aj ked uz neziarlim tak ako pred par mesiacmi, staci jedinna nevinna veta, ako si sa mal a co si robil, ohen je na streche... takze taky naruseny vztah ide do p... lebo bud zacnem zase doverovat alebo uz nikdy a potom to nema vyznam. vas chlapov nechapem... mate doma milujucu zenu, v slabej chvilke ju chcete podviest alebo v tom horsom pripade aj podvediete,lebo vas uz asi nudi a mate chut na nieco nove, potom sa dlho ospravedlnujete, priatelka zacne preverovat, kontrolovat, a potom mate doma stihacku s ktorou uz nechcete ani sexovat lebo vam je stale v pätach.. a nakoniec sa stazujete, co s takou zenou... a chcete pocut rozchod :(

sisa333

inkognito a ty si neni nahodou jeho milenka? z toho co som citala to nepisal chalan ale cista zenska v tretej osobe
alebo kolegyna?

tak asi vie preco ziarli
isto je to stav chorobny treba liecit ale nieco to muselo vyvolat len tak z nicoho nic musel tam byt spustac z jeho strany,

hshn

paneboze, tak nebud posera a rozid sa s nou. kde je problem? evidentne ju uz nelubis a ona ti na oplatku nedokaze doverovat. koniec. nehladaj za tym ziadnu poruchu.