Po kolkych rokoch chodenia ste sa brali?

Príspevok v téme: Po kolkych rokoch chodenia ste sa brali?
katka4789

Ahojte.. len tak ma zaujima po kolkych rokoch co ste boli vo vztahu ste svoj vztah posunuli dalej (svadba)... ja som so svojim viac ako 5 rokov ale svadba je este asi v nedohladne.. zaujima ma to aj preto, ze ci Vam nahodou aj take dlhorocne vztahy nahodou nestroskotali tym, ze sa nehovorilo o ziadnej svadbe a ze ste sa celkovo po tolkych rokoch neposunuli na vyssiu uroven vo vztahu. Dakujem za odpovede.

lalitinusika

my mame 6 rocny vztah a zatial sa brat neplanujeme :) sice sa o tom zvykneme bavit, ale kedze sme sa dali spolu velmi skoro dokopy, tak to nechceme uponahlat. mame 20 a 23 rokov takze je urcite este cas :) zatial zaciname len spolu byvat o par dni a uvidime ako to bude fungovat v spolocnej domacnosti :) ale kazdopadne sa nechceme brat taki mladi, zasnuby okolo 25ky a svadba a babo az okolo 29 :) ale to neznamena ze sa nemame radi alebo cosi :) v dnesnej dobe je normalne neponahlat sa s tymito vecami..

ale ak ste spolu od 25ky a uz viac rokov, tak kdesi mozno chyba je :) ale tak nie kazdy to potrebuje aj na papieri...niekomu staci to, ze citi ako ho ten druhy ma rad a to je vsetko potrebne :)

5554

Podla mna je lepsie sa nebrat. Ak by som mala partnera, tak by sme len tak spolu zili, bez manzelstva. Aspon, keby sa nieco medzi Nami stalo, by sme neriesili rozvody a take veci...

flexiplexi

berieme sa o mesiac, po 5 rokoch, spoznali sme sa ked som bola v maturitnom rocniku, chcela som si najskor dokoncit skolu. Ale zasnubeni sme uz 3 roky :)

EleanorAcq

Ja to ešte posúdiť síce neviem, ale moji rodičia sa napr brali po pol roku ( pred 15 rokmi). Kamarátka sa vydávala asi tiež zhruba tak :)
Ale mám aj známych ktorí sa idú brať teraz, tento rok a sú spolu 8 rokov.