Pedikura pred letom

editapopi

No já som to našla na českom fóre PRE ŽENY. cz . Som si to objednala cez eshop. Bola som prekvapená čo všetko existuje a teraz na leto - SUPER!!

devenka

co samozlupovacie ponožky, to som este nepocula to ako zase funguje :-)
no idem si nieco o tom prečítat a vyskusam .. :-)

editapopi

Já som skúšala samozlupovačky od Puredermu, ale asi pred rokom. Ako v drogeriách som ich nezohnala. Vcelku som s tým bola spokojná. Mám problém so suchými nohami, takže musím sa o ne starať, z takej istej značky som skúšala exfoliačný (peelingový) krém na nohy s Orechami a škrupinkami z marhúľ a intenzivný regeneračný zábal na chodidlá s výťažkami z marhúľ. Vcelku pozitívna skúsenosť.

kaya 55

Samozlupovačky sú HIT !!!Bonzáčik majú aj 45 pre mužov, nechceš vyskúšať ??? Nemusí byť Skinlite, môže byť aj Purederm .

kaya55

Ja používam samozlupovacie ponožky Skinlite - perfektná pedikúra zložená s prírodných látok a nohy máš pekné dva measiace. Postup je jednoduchý, nasadíš ponožky a po 4 - 5 dňoch sa ti začne lúpať pokožka (niekedy až do 7 dní) Čo je dôležité zlúpe sa ti aj medzi prstami - čo je veľmi dôležitá vec, pretože najme tam sa držia pliesne a kvasinky v odumretej pokožke. Na hydratáciu nôh následne používam masku na nohy s bambuckým maslom a marhuľovým olejom od firmy Skinlite.Toto sú overené veci abez toho nezačínam sezónu v sandalkách.

anabela89

Ahoj, ja nedam dopustiť na zlupovacie ponožky s avokadom Skinlite,
Fakt super ..:-) isto odskušaj a uvidis budes spokojná som si ista , uz na tom fici vela mojich kamošiek :-)