Klamstvo od priatela

Príspevok v téme: Klamstvo od priatela
beko

Ahojte, minule si moj priatel pisal s jednou kamaratkou a mal ju dost divne ulozenu ,,,Katuska :* ,,, ked som sa ho na to opytala ze co to ma znamenat,lebo ani mna tak v mobile nema ulozenu, tak povedal ze je to dobra kamoska ze sa nemam bat ze ona ma muza aj dieta,ze si len pisu.Tak som mu to uverila. Po case vsak vyplynulo ze ona uz davno muza nema a ze je rozvedena. Tak som sa ho spytala ze preco mi klamal ...povedal ze on nevedel ze je vydata.B olo to v decembri min.roku. S priatelom sme spolu od min. leta. Verila som mu. Nedavno som nasla v PC fotky s tou dotycnou z maja min.roku kde s nou travil kopec casu, boli na diske, na plavarni, na vyletoch ba dokonca mal aj jej polonahe fotky. Tak som sa ho zasa opytala ze mi to je divne ze s tou zenou travil take spolocne chvile,ked bola vydata. Povedal ze on uz ani nevie ci bola ci nie ...lebo jemu to tak povedala. Tak som sa ho opytala ci s nou nieco mal. Prisahal mi na nasu lasku ze nie. Zas som mu uverila. Ved odprisahal na nasu lasku .....Chyba! cele dni mi to nedalo tak som sa ho nato pytala este raz ...priznal sa ze boli milenci, ale ze to s nou ukoncil pred tym ako sa so mnou dal dokopy. Na moju otazku ze preco mi klamal ze s nou nic nemal ba dokonca tak hnusne odprisahaval na nasu lasku mi povedal ze to nepovazoval za dolezite mi to hovorit kedze to mal s nou ukoncene ... Ved ked to bolo pred zaciatkom nasho vztahu tak mi mohol povedat pravdu....nechapem preco mi tak a tolko krat klamal....neviem ci mu mam este verit. Baby prosim o radu alebo vas nazor na moj problem. Chalani vyjadrite sa ci to bolo spravne zo strany chlapa....dakujem

Bandolera

Never mu... Uz si sa sama presvedcila, ze ti dokaze bez chochmesu prisahat na vasu lasku! Chvilu moze sekat dobrotu, ale casom sa v nom znova prebudi bezocivy klamar, a to v case, ked to budes najmenej cakat. Vravim ti z vlastnej skusenosti, takyto ludia nemaju problem svojej ,,laske'' pichnut noz do chrbta... Mne takto moj ex do poslednej chvile hovoril ako ma lubi, chystali sme sa na dovolenku a popritom sa daval dokopy s byvalou... a hadaj co? Na tu dovolenku zobral ju!!! Aj to dokaze klamar... Davaj si pozor...

explicit

je to rodený klamár. Podľa mňa ťa klame aj naďalej len to hrá na dobrého a milého. Ja napríklad mám kolegyňu ktorá klame svojmu mužovi. Počas prac. doby chodí kedže šéfa máme flákača tak aj pracovníci sú flákači ale chodí na kafčo a stále chodí s jedným kamarátom ako ho nazvala. Vydatá ženská s deckem má neviem aký dôvod chodiť každý druhý deň na káfču s qwázi kamošom. Ale aký to kamoš keď som ju raz prichytila ako mu sedí nakolenách a milo sa usmievali obaja. To už čo je za kamarátstvo? Na muža si pred nami servítku nedáva, vkuse ho hreší aký je neschopný a kamošovi sedí nakolenách. A pred mužíčkom sa tvári ako najlepšia manželka pod slnkom. Mnohí ľudia nemajú ani štipku hanby podvádzať svojích partnerov.

0vecka

lo ja to typujem na dalsi update.... a to ze vsetko to je pravda akurat ze to neukoncili pred tym ako sa dali dokopy ale fcera :)

inak je to Pako, ked uz klamem tak aspon tak aby na to neprisla a nieto este viac krat a sebou...

beko

Dakujem vam za odpovede a vase nazory. Povedala som priatelovi ze ak ma este nejake klamstvo alebo mi nieco taji tak nech mi to povie teraz lebo ked sa to dozviem alebo to zistim o mes. ci rok, ci po svadbe tak to bude def. koniec. Odvtedy som si vsimla ze on s nou uz nekomunikuje... tak neviem ci isto to s nou ukoncil alebo to perfektne maskuje. na druhej strane citim ze ho to trapi, a po pravde za posledne dni je milsi, viac krat mi povie ze ma miluje, ze budeme stastny tak neviem ci to zabralo a uvedomil si co spravil,alebo to je len docasne a ak to prehrmi tak to zacne zas.

LMarika

Klamar raz a navzdy zostane klamarom, bude klamat vzdy a vo vsetkom, tak si na to treba zvyknut a neverit mu uz nikdy v nicom... aj to sa da. V zivote stretavas roznych ludi a komunikujes s nimi. Pri komunikacii s klamarom si len pomysli, ze aha, tak teraz mam pri sebe klamara, budem ho sice pocuvat, ale nebudem mu verit. No ak je to priatel, je to dost smutne. Keby to bol len obycajny kamarat, nebolo by to take komplikovane ako takto.

kafe

no, toto nie je s kostolným poriadkom. Myslim, že tvoj pocit, že ti niečo tají je namieste. Keby nemal za ušami, povedal by ti pravdu hneď. Ale takéto zahmlievanie a vykrúcanie sa.. buď ťa podviedol, alebo je s ňou v blízkom kontakte. Neprehliadaj tú kontrolku, čo ti začala blikať a nedaj sa zatlačiť do kúta obviňovaním, že sa chceš hádať. Surovo mu povedz, že nebudeš s chlapom, čo ťa podvádza alebo rieši paralelne ešte inú babu. U mňa by takéto správanie a klamstvo dosť silno naštrbilo dôveru a dávala by som si bacha. Nechaj mu čas a ak sa bude správať ako blb alebo podozrivo zase, neváhaj a konči s ním.

fero 3

ahoj,je pekne ze mu veris ,ale but s nou ma pomer alebo sa snazi mat,preto to kruti a klame,pravdu ty nepovie,a mozno by si ju nechcela pocut,

[zruseny37]

Kto vie, čo všetko si neuvedomuje. Uvedom si absurdnosť toho celého. Tebe vôbec nevadí, že je v kontakte a stýka sa so svojou exmilenkou? Máš právo sa k tomu vrátiť. Ako prvé by si ju mal premenovať. Ako druhé by mal pouvažovať nad vhodnosťou udržiavania takého vrúcneho vzťahu so ženou, s ktorou spával, keď je vo vzťahu s tebou. Ako tretie by ti mal prestať klamať. Mne sa to celé nejak napáči. Ak sa o tom nechce baviť, tak si zisti všetko, čo chceš vedieť, sama. Aby si zbytočne neplytvala časom s niekým, kto si to nezaslúži.

beko

idylka, tak tvrdi mi ze s nou to uz ukoncil raz a navzdy a ze miluje len mna. povedal ze si neuvedomil ze ju ma tak ulozenu tak neviem, ci mu mam to verit alebo sa zasa sklamem.

Delete, s nim som to riesila a povedal mi to co som vyssie uviedla , ze s nou to uz ukoncil a ze miluje len mna a ze sa viac k tomu nebude vracat, lebo sa len zasa pohadame. tak ja uz neviem,nechcem aby si myslel ze sa chcem hadat ale pride mi to dost nefer z jeho strany take chovanie a navyse s akou lahkostou ukoncil tu nasu debatu, mam pocit ze nie on spravil chybu ale ze ja som ta vinna, kedze podla jeho nazoru sa chcem len hadat, tak preto tuto temu vytahujem. Ja len chcem racionalne vysvetlenie, lebo to mi pride len akesi maskovanie pravdy. Teda poviem jej nieco aby bol pokoj. Ale ja vnutorne citim ze mi nieco este taji a nemozem sa toho pocitu zbavit.