Aky mate plat?

Lo

no vačšinou, ak sa nezadarí, tak je to minimálna mzda.... čiže úplne na pi.u.. čo ti poviem...
a ked sa zadarí... tak raz to bolo aj 1000e v hrubom.. ale to bolo minimálne.....

Ináč, tiež mám ten pocit... lebo stačí sa prejsť medzi ludmi..a to, čo maju oni, si ja nedokážem dopriať.. pretože potrebujem ine veci.. a tak ked si určím priority... tak nemožem ani polku čo oni si dovoliť..

village

pozri sa, slováci sa radi hrajú na niekoho kým niesu ale radi by boli. Mnohí sa potrebujú ukázať pred ostatnými modernejším či drahším autom ale kúpia si ho na leasing čiže nie v hotovosti alebo z bazáru málo ojazdené.
a asi máš na mysli tých mladých výrastkov vo veku 25 a viac rokov. Tak takí sú často slobodní a žijúci buď v jednej domácnosti s rodičmi kde možno ani neprispievajú na domácnosť a majú full servis. Takže ak niekde robia plat im zostáva celý a tým si môžu dovoliť nový mobil, auto,oblečenie, drahé posedenia v reštikách a dovolenky. Mamka s ockom sa mu postarajú o jedlo a platby za bývanie. Ale keby to mali platiť z vlastného tak ver tomu že by hneď skrotli.
mnohí si napožičiavajú a berú jeden úver za druhým ktoré nestíhajú splácať ale luxus musia pred ostatnými ukázať.
ďalej máš tu takých ktorí sú deti podnikateľov ktorí nie počestne odvádzajú dane. Svojím deťom doprajú luxus. Alebo sú oni sami podnikatelia ktorí dane neodvádzajú a okrádajú aj svojích zamestnancov na výplatách.
potom sú to mladí ktorí si chodia privyrábať do zahraničia a niektorí ako prostitúti či herci do pornofilmov.
a posledná kategoria je mladí ktorých zasobaní rodičia pracujú a majú kontakty na vyšších miestach a svojím deťom vybavia fleky na tých lepších miestach.

0vecka

inak ja toto tiez nechapem na jednej strane ludia pre ktorych je 600 EUR v cistom terno a na druhej ludia ktory su s 2000 nespokojni a nemaju ani nijake zvlastne vzdelanie alebo kontakty...