Skoncujte s fajčením raz a navždy!

Táto diskusia patrí k článku: Skoncujte s fajčením raz a navždy!
Skoncujte s fajčením raz a navždy!

Zbaviť sa závislosti od nikotínu má svoje dôvody. Nie je to ale vždy ľahká a ani krátka cesta. Keď však urobíte správne kroky, môžete sa tohto nezdravého zlozvyku definitívne zbaviť. Viete, ktoré to sú?

Tomas12345

Zbavit sa cigariet sa dá len velmi postupnym znizovanim, o 10% po 10 dnoch. Ked niekto vysadí cigarety zo dna na den bude mat take abstinencne príznaky že tie cigarety nezvládne vysadiť.

Glam

naraz skoncovat s fajčením si neviem predstaviť ... skúsila som to nespočet krát že sa zatnem a zo dňa na deň prestanem, ale nešlo to .. proste vždy som sa k tomu vrátila... teraz som už tretí mesiac bez bežnej tabakovej cigarety a vďaka elektronickej cigarete zvládam stresové situácie...používam ju len pri strese a keď som vyčerpaná inak vôbec a nemám chuť na bežnú cigu lebo svoju dávku nikotínu si postupne znižujem...týmto ďakujem predajcovi vo vaprio (odtial mam svoju e-cigaretu), ktorý mi navrhol tento postup a uznávam ide to takto

kloe

ja som prestala jednoducho zo dna na den-nefajcila som vela ale mala som uz tendencie fajcit coraz viac a viac a mala som gynekologicky nalez chvala bohu neskodny ale aj tak clovek zacne premyslat nad tym ze zdravie je len jedno mala som v partii ludi co to dokazali z jedneho dna na druhy tak som si povedala ze to dokazem aj ja sekla som s tym jedneho dna...a za kazdym ked prisla myslienka na cigu som si proste v hlave povedala ze nie nedam si ju a basta!najhorsie to bolo niekde v krcme a v bare kde vsetci hulili a ku pivu mi to vazne chybalo...ku pivu som musela mat vzdy nejake korbaciky tycinky arasidy proste nejake zakusadlo a stale som musela nieco zobkat aj som pribrala ale asi len dve kila ktore ked sa to znormalizovalo sli zas aj dole same dala som sa celkom aj na sladke lebo do vtedy som sladke vobec nejedla cigarety mi uplne otupili chut na cukor praveze som mala chut stale len na nieco slane ale ked som prestavala vratili sa mi chute a zacala som jest sladke takze bacha aj na to :) a zacala som pit aj viacej alkoholu proste v krcme nemate co robit s rukami zrazu tak pijete jak duhy aj ked aj to je len na zaciatku da sa to len musite chciet a musite mat na to vazne velmi dobry dovod ako teraz moj muz ktory ma uz vazne problemy s erekciou a ma 35 a huli jak duha tak prestava aj on ono to proste za to stoji!