Kaz na hornych jednotkach?

sewie

dakujem vsetkym za ukludnenie!:)...ja sa zubarov tak strasne bojim ze ked ma po kontrole pustila z kresla tak jedine na co som myslela bol utek a nenapadlo ma nic sa pytat.pritom zubarka je mila, ale ten moj panicky strach je proste moc. a potom ked mi nejak klesol adrenalin ma hned napadllo ze budem vyzerat jak bezdomovec alebo bitkar s flakatymi zubami :D

vdaka! snad to dopadne dobre:)

zuzi74

Nebudes vyzerat jak...kamaratka ma bielu plombu presne medzi hornymi jednotkami a vyzera to lepsie ako predtym ked ju nemala:-)

Delete 2

Jeden velikánsky problém mať určite budeš :) Zuby budú vyzerať perfektne ak máš dobrú zubárku a vie čo robí. Vôbec by nemalo byť vidieť rozdiel.

No budú sa lámať, tak po roku ti ich vždy bude musieť opravovať. Sú to hlavné zuby, ktoré používaš napríklad ak budeš jesť niečo tvrdšie, oriešky atď. Mne sa vždy po roku nejaký kúsok odlomí a vždy mi to dorobí. Lepšie ako dať si korunky, pretože tým pádom by ti musela obrúsiť celé zuby :)

ewelin2828

ahoj, mne pred dvoma rokmi zubár odstraňoval na tej prednej jednotke kaz...dal mi tam prednú plombu a nič nevidieť....ale ja som mala kaz z vnútornej strany a bol malinký...vŕtal mi to tam možno 15 sekúnd (síce trochu bolelo, ale tak u zubára je to normálne :D )