Predkožka na penise

Príspevok v téme: Predkožka na penise
SamkoC

Čaute, chcel by som sa spytať Vás chalanov, no môžu aj baby odpovedať, nemám ešte priateľku, no chcel by som mať, lebo by som chcel už konečne skúsiť 1. pohlavný reálny styk, nemusí to byť práve panna, čo je lepšie pre môj problém, že keď sa mi stoporí penis, že chcem ísť geniť, tak mám ho postavený, no sa mi nechce roztiahnuť, lebo všade kde pozerám na všeliake porno stránky, tak všade ak sa chlapcovi stoporí, tak sa mu automaticky roztiahne, teda stiahne dole aj predkožka a on to už v pohode môže strčiť do vagíny a ide to, len ja ked napr. na zachode genim, tak iba so stiahnutou predkoškou.
Skúšal som to aj s 1. kondómom v 16. tich, že som si na roztiahnutú predkoškou dal, čo trochu pomohlo mi ho dakto udržať forme, no pri striekaní ejakulátu bol taký výstrek aj 35cm a na glanc som cítil nenormálny tlak, čo pri stiahnutej predkožke vôbec necítim, no stále sa mi nerozťahuje, čo ak by som mal hocikedy príležitosť ísť to s nejakou skúsiť, ale samozrejme že sa mi to nevysunie ani vo slipoch automaticky, tak čo s tým, ísť to nejako s lubrikátom skúsiť alebo ako, a vlastne aký je to 1. pocit si vsunúť penis dievčenskej vagíny, lebo som ho tam ešte nemal, a chcel by som ho mať???

behind

Predkožka sa pri erekcii niekomu stiahne, niekomu nie, alebo len čiastočne. Záleží od velkosti predkožky a od jej pružnosti. Sama sa stiahne pri erekcii zvačša len mužom s velkým penisom, skratka nie je na to nejaké pravidlo.

beepME

Od porna rady necakaj,je to uplne ine. Predkozka nech si robi co chce,tvoja oddana zena si s nim urcite bude robit svoju pracu tak ako ma. Nestresuj. Ked bude chciet,stiahne si ju sama,ci uz ustami,alebo prstami.:-) Ked ho budes mat stoporeny,tak uz pojde lahko dole. A ten pocit? Ten pocit sa da len zazit.:-)