Vybratie vaječníkov

Príspevok v téme: Vybratie vaječníkov
petulda555

Som v situácii, kedy mi táto možnosť reálne hrozí, mám 22 rokov, diagnózu PCOS a za sebou operáciu vaječníkov, po ktorej mi na operovanom vaječníku vznikli zrasty a je ďalej nefunkčný (potvrdené od 3 lekárov).
Na druhom vaječníku sa mi naďalej tvoria obrovské cysty, mám veľké bolesti, hrozí mi ďalšia operácia (zatiaľ sa jej snažím vyhnúť ako je len možné). Lieky nezaberajú, resp. z nasadenej HAK som mala ťažkú formu flebotrombózy, preto som ju musela urgentne vysadiť.
Zaujíma ma Váš názor na ďalšiu operáciu, ako aj pohľad zo strany poisťovne - dopočula som sa totiž, že neexistuje žiadne pripoistenie, ktoré by zahŕňalo aj tento môj prípad, najmä keď by došlo k najhoršiemu a oba vaječníky by mi museli vybrať, aby sa predišlo rastu cýst...
Je možné že žiadna poisťovňa nepokryje takúto "ujmu"???
Ďakujem

vitavi

Ani jeden z lekárov ti nevysvetlil, z čoho sa ti cysty tvoria.
Si mladá a tvoje telo isto má schopnosť regenerácie.
Usadzovanie hustých, tvrdých tukov, ktoré pochádzajú prevažne zo živočíšnych potravín a priemyselne upravených nasycovaných "rastlinných" tukov je možné zastaviť len tak, že ich prestaneš prijímať v potrave a začneš jedávať len minimálne množstvo nenasýtených panenských tukov. Tak zastavíš rast cýst. V prechodnom období je dobré tuk úplne vynechať. Jedz sviežu potravu s vysokým obsahom vlákniny, prevažne zeleninu a obilniny, ale nie bielu múku.
Vyhýbaj sa hlavne všetkým mliečnym produktom, mäsu a vajciam. Dopriať si môžeš len kúsok ryby.
Takáto strava ti dodá sviežosť, vitalitu a prečistí ťa. Enzýmy, ktoré odporúča RNG, ti môžu v počiatočnej fáze urýchliť čistenie.

L.Borgia

petulda a čo tak zájsť na poisťovňu a tam sa poinformovať nedaj sa odradiť verdiktom lekára, na poisťovni by ti mohli poradiť nejaké špeciálne pracovisko, na riešenie tvojho problému

RNG

Entericke enzymy ako entericky pokryty pancreatin, davka 2 x 6 gramov ekvivalent alebo serrapaptaza vo vyssich davkach(3 x 120 000 jednotiek)

RNG

Hormonalne hladiny sa daju upravit napr branim yam-u a DIM, cysty sa daju odstranir silnymi enztericky pokrytymi enzymami