Stresy - neverím si

adrika77777

Hekina to,aby si sa nestresovala kvoli kazdej hluposti chce len cvik a vzdy ked sa Ti nieco take ma stat si pripomenúť podobnu situaciu ktoru si uz zvládla a len tak ten strach prekonas.Neviem co robíš v praci ale napr.niekto ma strach z toho,ze nezvlade nejakého nahnevaneho zákazníka,ktory mu nadava do telefonu.Ak uz mam skusenost s takymito zakaznikmi tak viem po predchadzajucej skusenosti ze to zvladnem.Ak som sa este s niecim takym nestretla treba takuto situáciu brat ako vyzvu a pokusit sa ju aspon ako tak zvládnuť a poucit sa z nej,ved sme len ľudia.A druhykrat si budes uz viac verit lebo budes vediet co a ako urobit.A ako si ja z mamou rano hovorievame nez ideme do prace\"ved nejdeme operovat\"

adrika77777

Hekina to,aby si sa nestresovala kvoli kazdej hluposti chce len cvik a vzdy ked sa Ti nieco take ma stat si pripomenúť podobnu situaciu ktoru si uz zvládla a len tak ten strach prekonas.Neviem co robíš v praci ale napr.niekto ma strach z toho,ze nezvlade nejakého nahnevaneho zákazníka,ktory mu nadava do telefonu.Ak uz mam skusenost s takymito zakaznikmi tak viem po predchadzajucej skusenosti ze to zvladnem.Ak som sa este s niecim takym nestretla treba takuto situáciu brat ako vyzvu a pokusit sa ju aspon ako tak zvládnuť a poucit sa z nej,ved sme len ľudia.A druhykrat si budes uz viac verit lebo budes vediet co a ako urobit.A ako si ja z mamou rano hovorievame nez ideme do prace"ved nejdeme operovat"

hekina12

Mayaa
ďakujem moja pokúsim sa si všetkých predstaviť ako su na záchode mno uvidím či mi to pomôže zajtra do práce už mám stresy

hekina12

adrika77777
moja iba ten ma asi podporuje najviac ale neviem ako mám zmeniť to aby som si viac verila aby som nestresovala kôli každej somarine

hankaK

nie je všetko čierne biele...skús nájsťv svojej situácii pozitíva...určite sa nájdu.Častokrát je to chvíľové obdobie.

Tajomstvo

Aj ja som také obdobie zažil. Pomáha na to to, že budeš nadobúdáť skúsenosti čo si zvládla. Napríklad, že spravíš niečo ľahké a potom to zvyšuj. Nie som lekár, je to len môj názor... :)

Mayaa

Netreba si z ľudí nič robiť ,že čo si o tebe pomyslia a mat s nich stresy.predstavuj si ako všetci s ktorých máš trému ,sedia na záchode a vykonávajú práve veľkú potrebu.A tlačia a tlačia až sú všetci červení a spotení ,hneď ta stresy prejdu a ešte sa aj zasmejes.Ved sme len ludia.

adrika77777

hekina12

Dosť toho pesimizmu :-) Jediný kto Ťa môže podporiť si ty sama. Áno človek väčšinu očakáva, že ho podporia tí najbližší, ale nie vždy to tak musí byť. A čo priateľ, ten Ťa nejako podporuje?