Ma taky vztah perspektivu?

Príspevok v téme: Ma taky vztah perspektivu?
Sofia552

Mal z vas uz niekto taky vztah kde jeden je zamilovany a lubi, a druhy neciti vobec nic a musi predstierat city?

Ja taky vztah mam. Bohuzial. Priatel je zamilovany a velmi ma lubi Co dava aj patricne najavo, no vo mne akoby ziadne city neboli. Mam ho rada, aj jeho spolocnost mi robi dobre no ziadne city, ani kusok lasky. On o tom nevie kedze nechcem ranit jeho city. Ak mi povie Lubim ta, v tom mu ja odpoviem to iste no inak ziadna laska ani cit vo mne. Iste si pomyslite ze sa s nim zahravam aj s jeho citmi, no nechcem mu povedat ze k nemu nic necitim, nakolko sa nechcem rozchadzat a byt dalsie Roky sama. Na zaciatku nasho vztahu som k nemu prechovavala mensie city, no teraz akoby vyprchali. Mozno spustacom toho, ze k nemu nic necitim mohlo byt aj to ze pred par tyzdnami sme sa dost casto hadali nakolko mi on vtedy povedal vela skaredych nadavok. Predtym ma trochu ignoroval kvoli tomu ze Furt nieco v domacnosti robil, a ja akoby som Bola pre neho vzduch. Isty cas so mnou aj odmietal Sex. Teraz uz vsetko funguje ako ma, no moje city k nemu akoby zrazu opadli. Co si o tom myslite vy. Byt k nemu uprimna a nevodit ho dalej za nos, alebo si najst cestu ako ho opat lubit.

bozemoj

nema to perspektivu..netrap ho zbytocne...ja som bol v rovnakom vztahu, a ona ma nelubila...mozes mu urobit dobru vec, a to nechat ho!!!
mne to predstierala rok..mala by dostat oscara...

zuzi74

4 mesiace a uz ti stihol povedat aj par skaredych nadavok? Uz len to by ma odradilo, ziadna ucta k zene.
Si velmi mlada, mas este cely zivot pred sebou, tak sa na neho tak neupinaj. On to aj tak casom vyciti, ze tvoja laska k nemu je predstierana.

spirited_away

Na jednej strane ti dáva najavo že ťa ľúbi a na druhej ti neváha ani škaredo vynadať? To by aj zo mňa láska rýchlo vyprchala čo i len po jednej takejto hádke.
Byť vo vzťahu len preto aby človek nebol sám to nie je riešenie. Ja som to zažila z opačnej strany a keďže ma neľúbil tak si aj potom našiel inú a všetky tie klamstvá vyplávali na povrch a to bolelo ešte viac.
Môj názor? s pravdou von. Nemá to význam.

zuzi74

A preco by si mala ostat dalsie roky sama? Kde je to napisane?
Nuz, ja by som radsej volila cestu samoty, aspon nejaky cas ako zit s niekym ku komu neprechovavam city.
Ale myslim, ze tvoja otazka bola aj tak zbytocna, lebo si uz rozhodnuta kvoli strachu pred samotou.

zuzi74

sofia, tu ti nikto neda navod na opatovne lubenie, takze ked k nemu nic necitis, tak to vzdaj. Uz len to, ze pouzil skarede nadavky by sa mne osobne nepacilo.