Vyvolavačka

Príspevok v téme: Vyvolavačka
natalka557

Zdravím dievčatá, dala som si umelo vyvolať menštruáciu, predtým som sa s priateľom milovala ale sex nebol až na to že sa mi urobil na moje pohlavné ústrojenstvo - všetko som poutierala a umyla. Kramy mi prišli silné 7 dnové, bolo to pred 3 týždňami a teraz mám dosť také divné stavy, niektoré jedla mi vôbec nechutia, nemám na nich chuť. Som dosť v strese. spodnú časť Chrbta - ľadviny /to tesne nad zadkom po okrajoch - ked mi ich priateľ stlačí, tak ma to bojí asi som prechladnutá + už asi 5 deň mám biely výtok.

Mohli by ste mi povedať čo mi je ? je to oba prechladnutie alebo niečo vážne ? idem si dať znovu vyvolať kramy pretože sami mi chodia úplne nepravidelne. Dúfam že mi doktorka dá tu vyvolavačku znovu. Mám jej povedať o tom čo mi je ? Môžem byť tehotná ?

Asiminagula

Podla mna teho nebudes :) aj ja uz len cakam na menzes sice, ja moc ani nemam byt ako teho, ale tiez som bola v riadnom strese. Tak dufam ze uz to pride lebo mna prsia vobec nebolievaju, vrlmi zriedka, skôr brucho a chrbát teraz :)

natalka557

No trvalo to asi týždeň a prišli :) Ja som bola dnes pri doktorke a vravela mi že to je možno tým že sa mi blíži menštruácia a tak mi nedávala injekciu. Ale dosť mi narástli prsia, čož je na jednej strane dobré no bolia ma, asi sa skutočne blíži menštruácia.

Asiminagula

Ahoj natalka, ja som si dala tiez vcera vyvolat umelo, tiez som mala s pristelom chraneny sex , ani sa neurobil az vonku kondom nepraskol nic cize vsetko by malo byt ok, robili mi uktrazvuk a potom pichli, biely vytok moze znamenat aj ovulacia, ja ho mam napr skoro stale ale cez ovulaciu silnejsi aj pred kramami.. A gynekologicka vravela ze je to okej. Tie stavy si namyslas alebo s tym vobec nesuvisia, aj ja som to robila, a myslim ze nemam precoa aj mne zacali uplne rozadzovat kramy ale asi zacnem s HAK. Myslim si ze je vsetko ok, si v strese, prechladnuta a to moze byt vsetko asi, ja som si tiez namyslala hocico a vobec to s tym nesuviselo, nuz teraz iba cakam na kramy po vyvolavacke, tebe kedy prisli po vyvolani? Na kolky den? :)