Mam nohy do X a dost ma to trapi

Príspevok v téme: Mam nohy do X a dost ma to trapi
krivonoha

Ako mam s tym zit ked mam nohy do X? Nemozem nosit kratke saty a sukne, kratke nohavice lebo je to vidno. Nemozem ani sportovat ako beh a na bycikli sa mi jazdi dost blbo lebo mi nohy nedopadaju spravne na pedale. Tak velmi sa hanbi za moje nohy. Ako s tym zit? V skole sa mi stale chlapci smiali ze krivonoha, yxova a podobne. Mam z toho traumu aj teraz v dospelosti. Niekedy pocujem na ulici narazky ako ludia moje nohy komentuju za chrbtom najma mladi tinedzeri ze kukni ake nohy krive ma, pozri ake nohy do X ma, ako ta moze je*at v posteli s takymi nohami ani ich neroztiahne pred muzom, ako bude rodit ked ich ma tak pri sebe, alebo aj horsie ani to nebudem pisat.
Uz som aj nad samovrazdou rozmyslala. Budem vas citat. Dakujem

Adelala

podstatné je aby si tie krivé nohy zakryla pred svetom a nikto nevedel že ich krivé máš lebo ich nebudu pod vrstvou látky vidieť a teda mať dôvod ich komentovať. Naberieš tým sebavedomejší postoj a bude sa cítiť sebaisto a voľne bez obáv že na teba zízajú. Ak aj budú zízať tak preto že budeš mať krásnu sukničku alebo šaty. A muži budú fantazírovať aké nôžky sa pod nimi skrývajú a to ich bude k tebe priťahovať lebo budú zahalené štipkou tajomstva nie ako tie čo nohy vystavujú dosveta v kratkých sukniach. Ty budeš tá tajomná dáma. Posielam ti ďalšie fotky je už na tebe aká sa ti zapáči. Kúpiš také aj číňakoch aj v normálnych obchodoch či na trhoviskách len pobehať treba :-)

JamamdoO

Ahoj, ja ich mám tiež dosť krivé, ale do O, nemám mať po kom rovné, obaja rodičia majú krivé do O. A dnes ked som sa videla v obchode v zrkadle tiež som dosť zosmutnela. Ale vieš, ja sa v tomto až tak neobmedzujem, nosím si sukne, šaty, šortky, akurát nie také tesne nad kolená - bud úplne krátke alebo úplne dlhé. Najhoršie je to pri výbere nohavíc a riflí, kedy si nemôžem vybrať také úplne na telo, ale trocha voľnejšie. Nehovoriac o tom, že legíny nemôžem nosiť vôbec. Tiež ma to zabolelo, ked mi spolužiak povedal, že mám "šmatlavé" nohy, ale ja za to nemôžem, ja som si ich nevybrala. Mám aj horšie nedostatky a možno to je ten dôvod, prečo si z toho veľkú hlavu nerobím, no ked si ich uvidím, tak mi hned klesne sebavedomie. Ja ti len tak poradím, že musíš sa s tým zmieriť, každý máme nejaké chyby a každý je podľa mňa s niečim na sebe nespokojný.

purplepink

krivonoha hlavu hore!!! ja ked idem po ulici vidim miliony krivych noh a ako spokojne sa nesu :) aj v mini, v sortkach ci satoch! vsetko je v tvojej hlave, pozri na modelky, herecky a mnohe slavne osobnosti - maju krive nohy a velmi, ci uz do x alebo do o. osobne poznam vela dievcat (aj chlapcov) co maju krive nozky a vobec sa za to nehanbia. urob zo svojej ,, chyby ,, svoju prednost. a navyse nohy nie su vsetko ;-) urcite mas na tele nieco s cim si spokojna, dolezite su pekne stihle nozky naozaj! krive nohy neznamenaju v zivote nic

ahojky

Ja mam frajera co ma nohy do O. A je to moj frajer. Niekto ich ma do O a niekto do X. Aj frajer vyzera smiesne lebo chodi tak vtipne ale inak fajn povaha, vtipny, pekny az na tie nozky ale svalnate. Takze podla mna mas aj sancu si niekoho najst aj keby to bol latentny buzik ktorému je jedno ako jeho frajerka vyzera. Skus ako ti radia zmenit styl obliekania aby si tie nohy do X nevystavovala svetu. V rodeni deti a sexovani by si problem mat nemala. To co ti hovoria pubertaci je blbost. Oni tak hovno vedia. Sami maju kopu komplexov zo seba.

tucna noha

kedže sa ti smejú tak robíš chybu v obliekaní a je ti vidieť tie krivé nohy do X. Nos oblečenie ktoré ti krivé nohy zakryje ako dlhé sukne, dlhé šaty a trištvrtinové nohavice tie pod kolená. Kedže píšeš že nemôžeš športovať tak asi máš aj nadváhu čo znásobuje nepekný pohľad na tvoje nohy nadváha + nohy do X.
Poraď sa s nejakým ortopédom alebo rehabilitačným lekárom nech ti poradia aké cviky cvičiť pri nohách do X na schudnutie aby si netrpela bolesťami.

Aless

Tak samovraždu z toho vynechaj..Prosím,zmier sa s tým.Blbé reči blbých ľudí,musíš to brať ako keby to nič nebolo..Si aká si ,maj sa rada,aj ked to je ťažké.Možno existuje spôsob (lekársky) ,ako by ti tie nohy spravili rovné..Ale v prvom rade maj na haku blbe reči! Ved ty za to nemôžeš.:)