Holenie nôh

tasty

ja som si kúpila opilcu krém, a s tým som si dala dole chlpy, aj mama to rozdýchala, ale stále trvala pritom nech si žiletkou neholím, že tak len chlpy zhustnú.. že ten krém mi stačí na môj vek, a mne to stačilo, a každí bol spokojní ;)

ewelin2828

ja keď som sa po prvýkrát holila, nepovedala som to mame...vzala som si žiletku (ale sa už nepamätám, odkiaľ som ju mala :D ) a oholila som sa....nejako to mama zistila a dostala som krik, že či som normálna, že od teraz si budem musieť stále nohy holiť a bla bla bla....no ale vysvetli mame, že nechceš chodiť chlpatá heh :) a koľko som mala rokov? neviem...ale tých 13 môže byť..sa mi zdá, že som bola ešte na základke keď som s tým začala :)

Slobodna

Skutocne si uz nepamatam ale asi som jednoducho vzala ziletku a oholila si nohy, bobra a pazuchy, i ked v 13tich to rozhodne nebolo. S tymto u nas problem nebol, dokonca ani s piercingom v usiach ale s nalakovanymi nechtami velky :) Mame to pekne povedz takto ako si to napisala sem. Komunikacia a dovera je zakladom kazdeho vztahu.