Vysadenie antidepresiv

Príspevok v téme: Vysadenie antidepresiv
evka1188

Trápi ma to, že by som veľmi chcela vysadiť antidepresíva,ktoré beriem už 8 rokov,od 13 rokov. Mám depresie a OCD. Už som užila asi milion liekov a ich kombinacii , ale už ďalej takto nevládzem.Antidepresíva mi berú príliš veľa. Som už úplne mimo, od problémov s neustálou utlemosťou, nesústredenosťou, ...cez sexuálne dysfunkcie, otupovanie pocitov, .... a je toho viac. Veľmi túžim žiť bez nich, niekedy mám pocit ,že sa z toho nevymotám nikdy a radšej chcem umrieť. Bojím sa ale,že mi bude zle po vysadení. Neverím však ,že neexistuje iná cesta, bez liekov. Neviem však aká.Má niekto skúsenosti s tým,že bral dlhé roky AD a vysadil ich?

Genezis333

No tak to ja mam ten isty problem tiez som na AD od 15 teraz mam 21. 4 roky som brala potom sme vysadili a po pol roku tie iste priznaky ba este horsie uzkosti este doteraz sa davam dokopy. Psychika je svina psychicke problemy neprajem nikomu zazit....

atra

evka1188 je to St John's Wort, od firmy Paradise Herbs

Toto om zkopčila od toho pána RNG, čo mi to poardil :

Tak je garantovany obsah hypericinu(0.3%) a hyperforinu(3%), tju v 3 kapsuliach dostanes tu ucinnu narazovu davku. Posobi vyse 8 hodin a beries ju len v pripade potrebya len raz za den!!!Daj si to do googla, vyhladá ti to.Objednala som si to z Ameriky, mala som to doma asi do týždňa.

jerry74

Ahoj atra.Odkial objednavas St.Joh.Wort?Tiež uzivam AD a bnzp na úzkosť 15 rokov a pomaly mi to likviduje pecen...rozmyslam,že skusim tiež prir.liecbu aj keď psychiater ma odhovara.

atra

Súhlasím s jklmns, naozaj nevysádzať nárazovo a bez dohľadu lekára. Ja som vysadila postupne do stratena, najprv prvý týždeň, každý druhý deň, polovičné množstvo, potom ďalší zas menšie a tak do stratena. Postupne a pomaly. Ale dá sa to!

jklmns

Neni mozne ze po 8 rokoch brania AD sa necitis vobec lepsie.to je len dokaz toho,ze AD ti vobec nepomahaju.a myslim,ze aj dostatocny dovod na to,az to prestanes pomaly brat.brala som ich cca 2-3 roky.uplne zbytocne.narast hmotnosti.stavy desrealizacie-akoby svet naokolo vnimam z inej dimenzie.uplne otupena mysel.sexualna dysfunkcia.ziadne emocie.toto som mala z AD.treba ich vysadit.ale s odbornikom.sama to nerob.lebo si mozes poskodit.treba to po tolkych rokoch vysadit postupne.nie naraz.a pomoze psychoterapia.ta mi zostala ako pomocna barlicka.AD uz nikdy.terapua mi dava 100x viac.
Drz sa!

atra

Ahoj, nechcem tu mudrovať a niekoho odhovárať od liečby ADčkami, tiež som brala ADčka na panickú poruchu rok, potom som ich vysadila a o dva roky sa prihlásila zas, ale teraz to rieši prírodným prípravkom St.John´s Wort a užívam ho len 1tbl. za deň. Zatiaľ úplne super to zvládam, moc som si ja naštudovala informácie o ADčkách, čo asi tiež nie je dobre, ale práve preto som sa dala na takúto prírodnú liečbu. Ja so mávala až také stavy, že som týždeň aj ležala na infúzkach a to všetko, tá liečba okolo a pchanie sa tými medikamentmi mi prinieslo hlavne 10kg navyše a závislosť na BNZDZPNoch. Takže skúst naozaj aj niečo na prírodnej báze a hlavne zmeniť myslenie, prístup.Mne to trvalo takmer 5 rokov, kým som sa naučila spracúvať a robiť s tými stavmi atakov. Držím place!