Co robite v piatky poobede a vecer?

Príspevok v téme: Co robite v piatky poobede a vecer?
jing jang

Ja nemam co robit. Mam dvoch kamosov ale ty nikam nechcu chodit, nemam s kym sportovat, chodit von,posediet, ist niekam mimo mesto, nemam auto, nemam frajerku, mam len kolegyne a su to stare panie ktore maju svoje rodiny a vnucky.
Ako travite vy koniec pracovného tyzdna?
Chyta ma depka najma ked je vonku tak krasne. Mam 26 rokov. Som skor introvert lebo ani niesom pekny a pritazlivy. A asi si ani nikdy babu nenajdem lebo ma nechce ziadna.
Vdaka za precitanie a pripadne reakcie.

ivonka133

Hore hlavnu, začni sa venovať nejakej záľube, nemusíš ďaleko cestovať aby si si našiel dobrých kamošov. Začni vychádzať z domu medzi ľudí. A uvidíš, že už nebudeš sám.:)

MultiLevel

SingleLevel, mam instruktora s ktorym sa stretavam bud osobne, alebo cez skype a ked uz viem aspon co to zo seba dostat, tak komunikujem s ludmi z danej krajiny :)

hdnxixkdn

Teraz si pozorne po sebe prečítaj čo si napísal. Nezaregistrovala som ani jednu pozitívnu vec chlape. Veď hlavu hore trochu, máš strašne nízke sebavedomie. A možno si to už počul veľa krát, ale tým že sa budeš sťažovať nič nezmeníš, alebo to ešte zhoršíš. Musíš zmeniť to svoje myslenie, vnímanie seba samého a okolia. Musíš si poradiť sám, nikto iný to za teba nespraví. Držím palce :)

MultiLevel

A este...sedenim doma nikoho nespoznas....musis viac von, medzi ludi. Prihlas sa na nejaky kurz - sportovy, tanecny, hudobny, divadelny...cokolvek. spoznas tam kopec novych ludi :)

MultiLevel

V prvom rade, hlavu hore, podcenujes sa riadne...
A v druhom rade, ked ti napisem, co robim, pomoze ti to? :D vzdy som sa vzdelavala....kazdu volnu chvilku sa ucim nejaky jazyk a sportujem, to je gro mojich zalub. Som typ cloveka, ktoremu nevadi ist sam na korcule, ci na bike. Navstevujem rozne sportove kurzy, kde samozrejme nikoho nepoznam zo zaciatku, ale casom mam vdaka tomu novych kamosov. To je rada aj pre teba. Mam psikov, s nimi chodim na dlhe prechadzky, chodim velmi casto do divadla, tam mozes ist tiez sam. Schvalne ti nepisem co robim napriklad spolu s partnerom, lebo ty zrejme chces vediet, co mozes robit sam...dolezite je, aby ta to bavilo a tu silu k tomu uz musis vydolovat ty sam zo seba :)

LMarika

Ze co robime? Ja som sa pred par mesiacmi zacala ucit pisat na pocitacovej klavesnici desiatimi prstami. Ale moc mi to nejde, lebo mam prsty stare a drevene, nesikovne, od tazkej roboty znicene. No a cvicim sa tu na fore, tak sem vypisujem dlhocizne, dlhe prispevky... :)

jing jang

A samému sa mi nechce cestovat. Nenavidim piatky a soboty. Ja by somich mal rad keby som ich mal s kym travit. Zaujmy by boli ale nieje s kym.